Summer Camp: Το καλύτερο καλοκαίρι είναι στον Ν.Ο.Β.!

Στον Ν.Ο.Β., διασκέδαση και ασφάλεια πάνε μαζί

Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης λειτουργούν περισσότερο από 15 χρόνια και προσφέρουν στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη.

Στα 14 στρέμματα εγκαταστάσεων του Ομίλου στην καρδιά του Λαιμού, τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα του όρμου της Βουλιαγμένης, την Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και έρχονται σε επαφή με τα αθλήματα του νερού.

#STAYSAFE

Στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. είμαστε ασφαλείς

Φέτος είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η ασφάλεια όλων μας, μικρών και μεγάλων, είναι πολύ σημαντική για εμάς στον Όμιλο.

Για αυτό το λόγο εφαρμόζουμε ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτείας.

 • Παρέχουμε αντισηπτικά διαλύμματα προσωπικής προστασίας σε μικρούς και μεγάλους και παροτρύνουμε την τακτική απολύμανση των χεριών.
 • Οι ομαδάρχες και προπονητές μας φορούν προστατευτική μάσκα όταν βρίσκονται με τα παιδιά.
 • Eφαρμόζουμε τακτικά τις οδηγίες προσωπικής υγειινής που ορίζει η Πολιτεία.

Προτρέπουμε όσους εισέρχονται στον Όμιλο και ειδικότερα τα παιδιά που φιλοξενούμε στα Summer Camp και τις αθλητικές σχολές, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Εκτός όμως από την προστασία ενάντια στον Covid19…

 • Η είσοδος στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου που λειτουργεί με φύλακα και ηλεκτρονική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά βρίσκονται εντός του Ομίλου με ασφάλεια και χωρίς φόβο.
 • Για έκτακτα περιστατικά, λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο στελεχωμένο με νοσηλευτικό προσωπικό.
 • Όλοι οι ομαδάρχες – προπονητές έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα πρώτων βοηθειών και γνωρίζουν ναυαγοσωστική.

Γιατί να έρθει το παιδί μου στο Summer Camp του Ν.Ο.Β.;

Γιατί θα περάσει αξέχαστα, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον!
Σε απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, εξειδικευμένοι προπονητές πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες μυούν τα παιδιά στην κολύμβηση, το waterpolo, την καλλιτεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το windsurf, το κανό και το SUP και το water ski ή το wakeboard* (τα δύο τελευταία γίνονται με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση).

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. να εχουν ομαδάρχες προπονητές με παγκόσμιες διακρίσεις, Ολυμπιονίκες που θα τους εμπνεύσουν με το αθλητικό ιδεώδες, μυώντας τα στον υγρό στίβο.

Με την μακρά παράδοση και ιστορία του, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι το ιδανικό σημείο όπου μέσα από την εμπειρία που προσφέρουν τα Summer Camps, τα παιδιά να μάθουν και μετά να επιλέξουν ένα από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Με αφετηρία το καλοκαιρινό camp, να συνεχίσουν στις Αθλητικές Σχολές και να αγαπήσουν τον αθλητισμό, έχοντας ως πρότυπο τους αθλητές του Ομίλου που έχουν διακριθεί με περισσότερα από 450 μετάλλια στην πορεία λειτουργίας του Σωματείου από Εθνικό μέχρι και Ολυμπιακό επίπεδο!

Click εδώ για να μάθεις περισσότερα για το καλύτερο camp!

Εκπαιδευτική ομάδα παιδαγωγών αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια survivor, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

Σε όλα τα παιδιά προσφέρεται δεκατιανό, ενώ στο διευρυμένο και στο απογευματινό ωράριο προσφέρεται γεύμα και δείπνο αντίστοιχα, σχεδιασμένο από διατροφολόγο.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν από hotspots.

Πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, και δημιουργούν νέες φιλίες, νέες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

Αθλητισμός και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί!

Το πρόγραμμα διατροφής του Summer Camp βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και ειδικότερα στο μοντέλο “Healthy Eating Plate”. Στον Όμιλο, άλλωστε, εκπαιδεύουμε τα παιδιά να υιοθετήσουν ένα μοντέλο υγιεινής διατροφής και δεν προσφέρουμε “junk food” στο Summer Camp.

Την επιστημονική επιμέλεια, κατάρτιση και επίβλεψη του διατροφολογικού προγράμματος έχει αναλάβει ο γνωστός από την τηλεοπτική, ραδιοφωνική και ευρύτερη παρουσία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος κ. Χάρης Γεωργακάκης.

Ο κ.Γεωργακάκης έχει 20ετή εμπειρία στην κατάρτιση προγραμμάτων διατροφής παιδιών και αθλητών, έχει συμμετάσχει σε μεγάλα προγράμματα αγωγής υγείας σε σχέση με τη διατροφή των παιδιών, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιαγγειακής Υγείας και Διατροφής.

Κράτηση Θέσης:

 • Επικοινωνία με τις Αθλητικές Σχολές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την κράτηση θέσης
 • Αποστολή της συμπληρωμένης Αίτησης Συμμετοχής που θα βρείτε στο link: Summer_camp_2020_Registration.pdf στο [email protected]
 • Τραπεζική κατάθεση του ποσού της συμμετοχής στο Summer Camp στο λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στη EUROBANK με στοιχεία IBAN: GR7902604440000980200057835
 • Αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης στο [email protected]
 • Αποστολή Ιατρικής Βεβαίωσης ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες στο [email protected]

Επικοινωνία & εγγραφές:

Αθλητικές Σχολές Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης
210 89 62 416, 210 89 62 142
[email protected]
www.nov.gr

 

 

 

 

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics