ΣΥΑΕ: Στις 3 Νοεμβρίου ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ η τελευταία εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου (ΣΥΑΕ) μετά και την δεύτερη αναβολή της Γεν. Συνέλευσης στις 19/10/2021, λόγω έλλειψης απαρτίας, συγκαλεί και σας προσκαλεί στην τρίτη και τελευταία τα­κτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την 3η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 μ.μ. με θέματα:  

1.  Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

2.  Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών

Η Γενική Συνέλευση, η έγκριση του  Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού καθώς και η εκλογή Εφορευτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί, λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, διαδικτυακά με ηλεκτρονικά μέσα.

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και θα μπορούν να συμμετέχουν και συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου που βρίσκονται εκτός Αττικής.

Στη Συνέλευση αυτή θα ενημερωθείτε για τη δράση του Συλλόγου κατά την διάρκεια των 4 τελευταίων ετών και θα εκλεγεί η Εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στο κλαδικό Σωματείο (ΣΥΑΕ) καθώς και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία μας (ΟΑΣΕ) και στα Εργατικά Κέντρα που συμμετέχουμε.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει επικοινωνία με τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΣΥΑΕ προκειμένου να επικαιροποιηθούν  τα στοιχειά τους (email, τηλέφωνα κα) για να μπορούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση. Αναφορικά με τα στοιχεία προς απολογισμό και τον τρόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, θα αποσταλεί νέα ανακοίνωση.

Όσα μέλη έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον σύλλογο καλούνται  να τις τακτοποιήσουν μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2021 προκειμένου να μπορούν και αυτοί να συμμετάσχουν.

Για οπουδήποτε θέμα σχετικά με τις εισφορές μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Παρασκευή Προβίδα στο τηλέφωνο του ΣΥΑΕ 210 3616572 από τις 09:30 έως τις 15:30 ή να στείλετε email στο: [email protected] .

 

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics