Συγκέντρωση φαρμάκων από την Interlife στις 12 & 13 Ιουνίου

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, η εταιρεία Interlife Ασφαλιστική ενεργοποιεί όλο το προσωπικό και το δίκτυο των συνεργατών της, προκειμένου συνολικά να ενισχύσουν το έργο των Γιατρών Του Κόσμου Ελλάδας. Με μία πανελλαδική συγκέντρωση φαρμάκων για τη στήριξη των ελλείψεων που παρουσιάζονται στα πολυϊατρεία της οργάνωσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, η εταιρεία στηρίζει την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου να βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Με πρωτοβουλία της Interlife, θα συγκεντρωθούν φάρμακα σε επιλεγμένα καταστήματα και στην έδρα της εταιρείας στις 12 και 13 Ιουνίου για τα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, προκειμένου να υποστηριχθούν ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Προσφέρετε στα σημεία συγκέντρωσης, στην έδρα της εταιρίας, τα υποκαταστήματα και στα γραφεία των συνεργατών της Interlife, αντιδιαβητικά, καρδιολογικά, γαστρεντερολογικά φάρμακα, αντιβιώσεις, παυσίπονα, αναπνευστικά φάρμακα, γυναικολογικές κρέμες και παιδικά σιρόπια.

Ας σταθούμε όλοι αρωγοί στο έργο των Γιατρών του Κόσμου, με στόχο να αναδείξουμε το ενδιαφέρον όλων μας για τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.­

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics