Με την διοίκηση του ΕΕΑ συναντήθηκε η ΠΕΚΑΠ

Εκπρόσωποι της διοίκησης του ΕΕΑ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δημήτρης Γαβαλάκης συναντήθηκαν στο Επιμελητήριο με το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων (ΠΕΚΑΠ) .
Κατά την συνάντηση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης , ενημερώθηκαν για τους σκοπούς της ΠΕΚΑΠ και το πρόγραμμα της ενώ τους ζητήθηκε η υποστήριξη του ΕΕΑ.
Όπως αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της, “είναι γνωστό πως ο πρόεδρος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας  προέρχονται από τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, και έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία για την διαφάνεια του θεσμού αλλά και την προστασία των καταναλωτών και συμφωνήθηκε να διερευνηθούν οι τρόποι υποστήριξης των δράσεων της Ένωσης”.
Επίσης συνεχίζει η ανακοίνωση: “Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν σκέψεις και προβληματισμοί για την κατάσταση της αγοράς ενώ καταγράφηκε πνεύμα καλής διάθεσης και από τις δύο πλευρές.
Αποτέλεσμα του θετικού κλίματος στην συνάντηση ήταν η δέσμευση του Προέδρου ΕΕΑ να στηρίξει το εγχείρημα της ΠΕΚΑΠ με προβολή των δράσεων μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, καθώς και η παραχώρηση αίθουσας του ΕΕΑ για τις συνεδριάσεις της ΠΕΚΑΠ. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μέσω του προέδρου κυρίου Χατζηθεοδοσίου , αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας μιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων, καθώς η αγορά σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την δυσπιστία του καταναλωτή, αλλά κυρίως γιατί υπάρχει η ευρωπαϊκή επιταγή για την προστασία των δικαιωμάτων του καταναλωτή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών”.
© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics