Συνενώσεις Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Μια δύσκολη, αλλά αναγκαία επιχειρηματική κίνηση

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥΔΑΜ) την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία του συνδέσμου στο Βόλο. Αντικείμενο του 5ωρου σεμιναρίου με εισηγητή τον εξειδικευμένο οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Νίκο Κλήμη οι “Συνενώσεις και Συμπράξεις Ασφαλιστικών Γραφείων”.

Ο ΣΥΔΑΜ, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών και με σκοπό την ενημέρωση και την κινητοποίηση των μελών του, προσκάλεσε όλα τα μέλη, αλλά και τους διαμεσολαβητές του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις επιλογές και τους δρόμους που μπορούν να ακολουθήσουν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και δημιουργώντας ισχυρά σχήματα ασφαλιστικών γραφείων.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου ανατέθηκε στο insurancewebinars.gr, το οποίο διοργανώνει και διεξάγει με απόλυτη επιτυχία κλασικά και διαδικτυακά σεμινάρια για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και συλλόγους διαμεσολαβητών.

Για πρώτη φορά ο κ. Κλήμης παρουσίασε πραγματικές περιπτώσεις συνενώσεων και συνομίλησε με τους συμμετέχοντες, ανταλλάσσοντας απόψεις άλλα και ακούγοντας τους προβληματισμούς τους πάνω στο θέμα συζήτησης.

Ο ΣΥΔΑΜ για ακόμη μία φορά απέδειξε πως βρίσκεται δίπλα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Νομού Μαγνησίας, μέσω εκπαιδευτικών συναντήσεων και σεμιναρίων.

Ήδη πολλοί σύλλογοι διαμεσολαβητών από όλη τη χώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και προγραμματίζουν να διεξαγάγουν το ίδιο σεμινάριο και στις πόλεις τους.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics