Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του ΕΕΑ στη ΔΕΘ

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2019 τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου το Ε.Ε.Α. δίνει για ακόμη μία χρονιά δυναμικό «παρών», με τη ΔΕΘ να αποτελεί φέτος και την επίσημη πρώτη για το Mobile App του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου εγκαινίασαν ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα της Έκθεσης, καλώντας τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να γίνουν συμμέτοχοι στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας, με έντονο προσανατολισμό στην εξωστρέφεια.

Στα εγκαίνια παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Ζαββός, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και πλήθος Προέδρων Επιμελητηρίων ανά τη χώρα, ενώ το Περίπτερο του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκε την ίδια μέρα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Παραβρέθηκαν, επίσης, από τη Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α. οι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος (Α’ Αντιπρόεδρος), Νίκος Κογιουμτσής (Β’ Αντιπρόεδρος), Ηλίας Μάνδρος (Γ’ Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Γαβαλάκης (Γενικός Γραμματέας), Παναγιώτης Παντελής (Οικονομικός Επόπτης), Γιώργος Ζηκόπουλος (Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων), Γιώργος Καββαθάς (Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς, και Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ), και από το Διοικητικό Συμβούλιο οι κ.κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Κούρτης, Γιάννης Λώλος, Νίκος Παναγιωτάκης, Δημήτρης Ραμαντζάς.

Στο Περίπτερο του Ε.Ε.Α. συμμετέχουν φέτος με δικό τους περίπτερο, το οποίο προσφέρεται δωρεάν από το Επιμελητήριο, 13 επιχειρήσεις- μέλη του, οι οποίες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών.

Φωτογραφίες:

 

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics