Τα πρώτα βήματα συνεργασίας της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Ελλάδας- Κύπρου

Την ισχυρή συνεργασία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης  Ελλάδας και Κύπρου με κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, που θα μεταφέρουν εκατέρωθεν τα υφιστάμενα προνόμια της κάθε πλευράς και θα ενισχύσουν την ανάπτυξη και ισόρροπη εξέλιξη του κλάδου με την αρωγή και των Επιμελητηρίων επιβεβαίωσαν στον τηλεοπτικό “αέρα” εκπρόσωποι από τις δύο χώρες.
Τα θέματα αυτά ανέδειξαν (8/12)στην εκπομπή ΕΥ ΑΣΦΑΛΙΖΕΣΘΕ, της Κυπριακής τηλεόρασης, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ κ Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης  ΓΓ  και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής  Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ σε συνομιλία με τους κυρίους Κυριάκο Ανδρέου πρόεδρο του ΠΣΕΑΔ – Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών    και τον  κ. Πάνο Τσιολή Οργανωτικό Γραμματέα του Δ Σ του ΠΣΕΑΔ και πρόεδρο της επαρχιακής επιτροπής Λευκωσίας.
Εκφράστηκε η βεβαιότητα για τη συνέχεια και την πολύπλευρη συνεργασία που θα αναπτυχθεί. Έγινε σαφές ότι η ανάπτυξη της δυναμικής συνεργασίας βρίσκεται προ των θυρών και θα ξεκινήσει να υλοποιείται από το 2022 με ενδεχόμενη διοργάνωση Ελληνο-Κυπριακών συνεδρίων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ανταλλαγή “καλών πρακτικών” , συμμετοχή της κάθε πλευράς σε δράσεις της άλλης, υιοθέτησης κοινών δράσεων, δημιουργία φόρουμ διαλόγου (επιτροπές) ενώ ειδικά έγιναν  αναφορές και στην μεταφορά τεχνογνωσίας από το ΕΕΑ σχετικά με την ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών που αφορούν τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, και άλλων θεμάτων που απαλλάσσουν τους επαγγελματίες από χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΕΕ αναφέρθηκε και σε δυνατότητες ευρύτερης συνεργασίας σε επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου, κάτι που επίσης βρίσκεται σε συζητήσεις και πλαισιώνεται με σειρά πρωτοβουλιών. ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:
http://citychannel.live/ey-asfalizesthe-08-12/
© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics