Υποτροφία στη μνήμη του Συμεών Κιούκα από ΔΥΝΑΜΙΣ και COVER INSURANCE

Τη θεσμοθέτηση της υποτροφίας “ΣΥΜΕΩΝ ΚΙΟΥΚΑΣ”, προς τιμή του αείμνηστου Συμεών Κιούκα αποφάσισαν η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. από κοινού με την COVER INSURANCE και τον Γιάννη Κιούκα. Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία προς τους συνεργάτες της χαρακτηρίζοντας ως ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο και την προσφορά του εκλιπόντος. Με αφετηρία την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά (2023-2024), παρέχουν πλήρη υποτροφία φοίτησης σε έναν εργαζόμενο, προερχόμενο απ’ τις δύο εταιρίες κάθε χρόνο, στο πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΕΙΑΣ (EIAS DIPLOMA in INSURANCE SCIENCE AND OPERATIONS).
Δικαιούχος της υποτροφίας για την προσεχή χρονιά είναι η αγαπητή συνάδελφος κα Βασιλική Χουλιάρα, υπεύθυνη εκδόσεων του Κλάδου Μεταφορών και Σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο, αμφότερες οι εταιρίες, να αναγνωρισθεί εμπράκτως η ευδόκιμη παρουσία και προσφορά της στην εταιρία και στο δίκτυο, επί σειρά ετών.
Το ολοκληρωμένο και κατάλληλα ανασχεδιασμένο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, διάρκειας διακοσίων πενήντα (250) εκπαιδευτικών ωρών, συνιστά ουσιαστική και διαχρονική εκπαιδευτική συμβολή του ΕΙΑΣ στην περαιτέρω ισχυροποίηση και επικαιροποίηση της τεχνογνωσίας των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας και οδηγεί τους αποφοίτους στην απόκτηση του καταξιωμένου Τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών EIAS Diploma in Insurance Science and Operations.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics