Θωρακίστε τα παραδοσιακά δίκτυα για καλύτερες μέρες του κλάδου

Για τον Παναγιώτη Γλεντή δεν χρειάζονται συστάσεις.

Για τον Παναγιώτη Γλεντή δεν χρειάζονται συστάσεις.Tα 40 συνεχή χρόνια της παρουσίας του στην ασφαλιστική αγορά την έχουν σφραγίσει.

Σημαντικότερο όμως είναι ότι και σήμερα, ο Παν. Γλεντής δεν μιλά ως βετεράνος, αλλά ως μάχιμος διαμεσολαβητής, ως άνθρωπος που συνεχίζει να παράγει και να δημιουργεί.

Είναι από τους ανθρώπους εκείνους που ο ήπιος και ουσιαστικός λόγος του, στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση και θέτει τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

Ο κ. Γλεντής με τον κ. ΔημαρχιάδηΣτο video που ακολουθεί θα τον ακούσετε να μιλά για την πορεία της ασφαλιστικής αγοράς και την Εποπτική Αρχή, για τα χαμηλά ασφάλιστρα που κυκλοφορούν, αλλά κυρίως θα τον ακούσετε να τοποθετείται για όλα σχεδόν τα θέματα, που απασχολούν σήμερα την διαμεσολάβηση, όπως η πιστοποίηση, η φορορόγηση, οι δόκιμοι ασφαλιστές, η αναγραφή των προμηθειών στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, η ενότητα του κλάδου, αλλά και ο αναντικατάστατος ρόλος της.

Τον ευχαριστούμε για όσα μας είπε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να δημιουργεί και να προσφέρει στελέχη και παραγωγικές μονάδες, που τόσο ανάγκη έχει σήμερα η αγορά μας.  

Η συνέντευξη δόθηκε στον κ. Κλήμη Δημαρχιάδη, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α.

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics