Τι ανέδειξε για τον κάθε επαγγελματία το webinar της ΕEAΕ

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, εξελίχθηκε το webinar που οργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας (24/11)υπό την αιγίδα του ΕΕΑ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο, έδωσε περιεκτικά και στοχευμένα, εύρος ενημέρωσης για την σύγχρονη λειτουργία των ασφαλιστικών γραφείων.

Το παρακολούθησε σημαντικός αριθμός επαγγελματιών, οι οποίοι και κατανόησαν τα όσα η θεματολογία του συνεδρίου περιείχε και αφορούν την “Σύγχρονη Διοίκηση Γραφείων και Επιχειρήσεων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Ψηφιακές δεξιότητες και εργαλεία”.

Προσδιορίστηκε με μεγάλη λεπτομέρεια το τι πρέπει να κάνει ο κάθε σύγχρονος επαγγελματίας, το τι χρειάζεται για να οργανώσει καλύτερα το γραφείο του, να κατανοήσει το πώς μέσω της τεχνολογίας μπορεί να κάνει την εργασία του ταχύτερη ευκολότερη και αποτελεσματικότερη καθώς και πολλά άλλα χρήσιμα.

Το σεμινάριο χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και ΓΓ του Ε.Ε.Α. κ. Δ. Γαβαλάκης οι οποίοι και ανέδειξαν την σημασία που έχει η άμεση προσαρμογή των επαγγελματιών στην σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε σε εν εξελίξει συζητήσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης που αφορούν την περαιτέρω διευκόλυνση των επαγγελματιών στην ηλεκτρονικοποίηση των διαδικασιών που τους αφορούν ενώ ο κ. Γαβαλάκης στην συνέχιση πρωτοβουλιών του ΕΕΑ για στήριξη των επαγγελματιών και των Σωματείων σε όλη την χώρα.

Επίσης εξήραν την συμβολή και τον ρόλο της ΕΕΑΕ και της προέδρου της κυρίας Δ. Λύχρου στην έως σήμερα ευδιάκριτη συσπείρωση, εξέλιξη και πρόοδο του επαγγέλματος. Να σημειωθεί πώς η κυρία Λύχρου χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΕEAΕ για πρακτικής προσέγγισης της καθημερινότητας του επαγγελματία και στήριξή του για την μετάβαση στην νέα εποχή που εισέρχεται ο κλάδος.

Στη συνέχεια η κυρία Μελίνα Τσικογιαννοπούλου,  (MBA, Training Consultant – Trainer – HR development consultant Co-Founder of the Economic Museum) πραγματοποίησε μια ουσιαστική ανάλυση του θέματος :  Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στη Νέα Εποχή (Προκλήσεις – Ευκαιρίες & Ψηφιακός Μετασχηματισμός).

Στη συνέχεια ο κ. Ιωάννης Δημόπουλος, Microsoft Small & Midmarket Cloud Solutions Specialist. DATA RECTA IT Software & Services αναφέρθηκε στο θέμα:  «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Microsoft Cloud» και τέλος ο κ. Βασίλειος Παππάς, Σύμβουλος Marketing, Ιδρυτής epixeirein.gr ανέλυσε το «Email Marketing Ασφαλιστικού Γραφείου».
Το σεμινάριο η ροή του οποίου υποστηρίχθηκε από τον Συνεργάτη του ΕΕΑ κ. Γιώργου Φλωρά, παρακολούθησε σύσσωμο το ΔΣ της Ένωσης και συγκεκριμένα οι : Χάρης Αλεξόπουλος Αντιπρόεδρος , Κωνσταντίνος Βλαχάκης Γενικός Γραμματέας , Ανδρέας Πλυταριάς Ταμίας , και τα μέλη Στέλλα Βικτωράτου, Νίκος Λαμπίρης και Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος

 

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics