Τι ανέδειξε το webinar EEA- Ένωσης Ελλήνων Financial Planners

Η σημασία του σωστού προγραμματισμού για την υλοποίηση του κάθε σχεδιασμού, ιδέας, ή σκέψης ώστε να μη μείνει στην θεωρία επισημάνθηκε στο webinar που πραγματοποιήθηκε από το ΕΕΑ σε συνεργασία με την  Ένωση Ελλήνων Financial Planners που είχε ως θέμα “Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησης σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»”.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ και της ΚΕΕΕ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου χαιρέτισε την διαδικτυακή εκδήλωση επισημαίνοντας στο πλαίσιο της θεματολογίας ότι “έχει καθοριστική σημασία να μην έπονται των εξελίξεων αλλά να προηγούνται οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες” κάτι το οποίο και εν συνεχεία αναδείχθηκε στην παρουσίαση της οποία και πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Λουκάς Τουρνατζής και η Αντιπρόεδρος κ. Ευφροσύνη Στουργιώτου.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο ΓΓ του ΕΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκης τονίζοντας ότι οι πρωτοβουλίες του ΕΕΑ επιδιώκουν να στηρίξουν το επιχειρείν και να συνδράμουν στην εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του.

Στη συνέχεια εξελίχθηκε το webinar αποσκοπώντας στο να δώσει μια πρώτη ιδέα στους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες σχετικά με το πώς μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το μέλλον της επιχείρησής τους και κατ’ επέκτασιν το δικό τους.

Από τους εισηγητές τονίστηκε ότι διαχρονικά διαπιστώνεται ότι στους επαγγελματίες υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από την πορεία της Οικονομίας. Το άγχος και ο φόβος του αναπάντεχου, του κινδύνου που αν έρθει μπορεί να καταστρέψει επιχείρηση και ζωές.

Ετσι και το σεμινάριο συνόψισε βασικά βήματα ενός σωστού και πετυχημένου προγραμματισμού στα ” 5 πρέπει” , που οδηγούν στην ολοκληρωμένη προστασία μίας επιχείρησης και του επιχειρηματία, από κινδύνους που πιθανόν να συμβούν.

Δείτε το webinar στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics