Τιμητική βράβευση Γ. Χατζηθεοδοσίου από 6 φορείς του αθλητισμού

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είχε την τιμή να βραβευθεί από 6 φορείς που σχετίζονται με τον χώρο του αθλητισμού, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Οι φορείς αυτοί – Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ), Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ),  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑΣΥΓΥ), Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ) και Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (ΣΙΓΑ)- με ομόφωνη απόφαση την οποία έλαβαν σε κοινή τους συνεδρίαση, επέλεξαν τον κ. Χατζηθεοδοσίου να είναι μεταξύ των φυσικών προσώπων που τιμήθηκαν στην 19η  ετήσια εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ &  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2022”, την οποία συνδιοργάνωσαν στις 22/10/2022.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην εκδήλωση, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, και το Βραβείο τού απονεμήθηκε τη Δευτέρα 14/11/2022 στο Ε.Ε.Α. από αντιπροσωπεία των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Χατζηθεοδοσίου ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων κ. Δώρος Κλεοβούλου. Παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων κ. Δημήτρης Καποθανάσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς.

Από το Ε.Ε.Α. έδωσαν το “παρών” οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Η φετινή εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ &  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2022” ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Στις προηγούμενες διοργανώσεις, έχουν τιμηθεί μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής  των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι πρώην Υπουργοί  Ντόρα Μπακογιάννη, Ανδρέας Λοβέρδος, το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, το Πυροσβεστικό Σώμα, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, οι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές Παύλος  Τούτουζας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Αλέξανδρος Κατσαντώνης, Βασίλης Φίλιας, Ευτύχιος Βορίδης, Κωνσταντίνος Τσιούφης, Μιχάλης Κουτσιλιέρης, οι μουσικοσυνθέτες Μίμης Πλέσσας, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Σπανός, Δήμος Μούτσης, Μάριος Τόκας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Τάκης Μουσαφίρης, ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, οι ηθοποιοί Άννα Συνοδινού, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Βόγλης, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, οι Ολυμπιονίκες Φανή Χαλκιά, Νίκη Μπακογιάννη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Νίκος Κακλαμανάκης, Κάχι Καχιασβίλι, Δημοσθένης Ταμπάκος, Πέτρος Γαλακτόπουλος, Στέλιος Μηγιάκης,  οι σπουδαίοι αθλητές Κώστας Φιλιππίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτης Φασούλας, Κώστας Τσαρτσαρής, Μίμης Δομάζος, Παναγιώτης Κελεσίδης, Αριστείδης Καμάρας και άλλοι.

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics