Το Ε.Ε.Α. παρεμβαίνει για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής – Υβριδική εκδήλωση στις 9/5

Οι υπέρογκοι λογαριασμοί ενέργειας είναι σήμερα το νούμερο 1 πρόβλημα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ως το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών Επιμελητήριο στην Ελλάδα, δέχεται καθημερινά έντονες διαμαρτυρίες για τις τεράστιες αυξήσεις και ειδικά για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Το Ε.Ε.Α. διοργανώνει τη Δευτέρα 9/5/2022 και ώρα 18:00 εκδήλωση προκειμένου να ενημερώσει τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες για το τι ισχύει με τη Ρήτρα Aναπροσαρμογής, τι πρέπει να προσέχουν και πώς μπορούν να δράσουν, με δεδομένο ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τις Ενώσεις Καταναλωτών.

Στην υβριδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Αττική και διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα.

Για το ζήτημα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Γιώργος Λεχουρίτης και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, δικηγόρος, Βίκτωρας Τσιαφούτης.

Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις επί του ζητήματος από εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics