Το ΕΕΑ δίπλα στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ, πραγματογνώμονες επισκέπτονται άμεσα τις πληγείσες περιοχές.

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ, πραγματογνώμονες επισκέπτονται άμεσα τις πληγείσες περιοχές.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες και μπροστά στην εθνική τραγωδία με δεκάδες θύματα και φοβερές καταστροφές εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Αττική, οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μετά από συνεργασία με τους Δημάρχους των πληγέντων περιοχών, επισπεύδει την καταγραφή των ζημιών από εμπειρογνώμονες, προκειμένου να μην καθυστερήσει ούτε στιγμή η διαδικασία αποζημίωσης των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη. Παράλληλα, προετοιμάζει αποστολή εφοδίων για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, ενώ δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με τους Δημάρχους και τις Αρχές για να συμβάλει με τον οποιοδήποτε τρόπο στην αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκονται πολλές περιοχές της Αττικής.

Για την καταστροφή που έπληξε την Αττική, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε:

«Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα μέσα στις φλόγες και θέλω να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς τους, καθώς και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε τους πληγέντες και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Εμείς στο ΕΕΑ θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας επαγγελματίες, μικρομεσαίους, ανθρώπους που είδαν τους κόπους τους να χάνονται στις φλόγες, να σταθούν ξανά στα πόδια τους, όπως και να προσφέρουμε ότι είναι εφικτό για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη. Ήδη επικοινώνησα με Δημάρχους των πληγέντων περιοχών προκειμένου πραγματογνώμονες να προχωρήσουν άμεσα στην καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και επιχειρήσεις που επλήγησαν, ώστε να μην καθυστερήσει ούτε λεπτό η διαδικασία στήριξης των συναδέλφων σε θέματα αποζημιώσεων».    

 

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics