Το IFAAcademy στην αμερικανική τηλεόραση (video)

Ο Founder & CEO του IFAAcademy, Παναγιώτης Λελεδάκης, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του παραρτήματος του οργανισμού στην Αμερική, βρέθηκε τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Λελεδάκης είχε την τιμή να προσκληθεί για να δώσει συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι NG TV, στην εκπομπή με τίτλο ¨Greeks making a difference around the worldως ένας από τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως μέσω επιτυχημένων startups.

Με θέα το Manhattan μίλησε για το IFAAcademy, τη σύλληψη της ιδέας, την ανάπτυξη του project, τη συνολική πορεία μέχρι σήμερα, καθώς και για τους προσεχείς στόχους και το όραμα για μια διεθνή επέκταση.

Μέσα σε 5 έτη το IFAAcademy σημειώνει ήδη 2 στρατηγικές συνεργασίες με παγκόσμιους οργανισμούς στην Αμερική και με βραβεία καινοτομίας από μεγάλους αναγνωρίσιμους οργανισμούς όπως το MITStart Europe awards κ.α., φιλοδοξώντας τη συνεχή ανάπτυξή του σε νέες ασφαλιστικές αγορές διεθνώς.

Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσω τέτοιων κινήσεων επίσης προάγεται διαρκώς η εξωστρέφεια του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και τίθενται οι βάσεις για την αναβάθμιση του ρόλου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή παγκοσμίως.

Η ανοδική πορεία αυτής της ελληνικής προσπάθειας είναι αξιοσημείωτη και το ταξίδι προς την υλοποίηση των στόχων και του οράματος της ομάδας της εταιρίας αναμένεται μεγάλο και συναρπαστικό.

Ακολουθεί video με το trailer της συνέντευξης:

 

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics