Το Συνέδριο Πρακτόρων και Μεσιτών της International Life

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Πρακτόρων & Μεσιτών της International Life στις 11 Ιουνίου 2014, στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι. Το Συνέδριο, με κεντρικό μήνυμα «Αλλάζοντας Ζωές», παρουσίασαν και συντόνισαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πρακτορείων & Μεσιτών της International Life, κ. Γιώργος Κυριακάκης και η Senior Training Coordinator της εταιρείας, κα Εβίτα Λαμπαδιάρη.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωκίων ΜπράβοςΤην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωκίων Μπράβος, με μια ανασκόπηση της πορείας της International Life. Επίσης, ο κ. Μπράβος αναφέρθηκε στην επίδραση του Solvency II και τις νομοθετικές αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά.

Ο κ. Γιάννης ΜπράβοςΤα σημαντικότερα οικονομικά μεγέθη, οι δείκτες ανάπτυξης και η εξέλιξη της εταιρείας αποτέλεσαν τα βασικά σημεία της ομιλίας του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γιάννη Μπράβου. Εν συνεχεία, ο κ. Γιάννης Μπράβος, περιέγραψε την εικόνα της International Life το 2020, η οποία θα συνδυάζει την ανθρωποκεντρική της κουλτούρα με υποδομές διεθνών προδιαγραφών.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Φουρλής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εστίασε στις διεθνείς τάσεις στον ασφαλιστικό κλάδο και στην αναβάθμιση των υποδομών της International Life. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές της εταιρείας και ανέλυσε τη δύναμη του cross selling, ως βασικού εργαλείου διατήρησης της πελατειακής βάσης.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Φουρλής

Ο Πρόεδρος της International Life Α.Ε.Α.Ζ. και Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος

 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της International Life Α.Ε.Α.Ζ. και Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, ανέλυσε τη σπουδαιότητα και το ρόλο που διατηρεί ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στο σημερινό συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον της αγοράς.

Στον κρίσιμο τομέα της υγείας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Accident & Health κ. Βέλης Παππάς, παρουσίασε το νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα Εν Υγεία Elite, και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή του «Υγεία», κ. Αντώνη Βουκλαρή.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Πληροφορικής κ. Γιώργος Παπασαράντος παρουσίασε το One, το νέο πληροφοριακό σύστημα συνεργατών της International Life, το οποίο στοχεύει στην απλοποίηση της εργασίας και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. 

Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, ο κ. Γιάννης Μπράβος πραγματοποίησε μια σύνοψη των πεπραγμένων, καταλήγοντας στο ότι η InternationalLife στοχεύει να γίνει η εταιρεία πρώτης επιλογής στο δίκτυο Πρακτόρων και Μεσιτών.

Το Συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 300 συνεργαζόμενοι πράκτορες και μεσίτες, ενώ έδωσαν επίσης το «παρών» στελέχη της εταιρείας και διοικητικοί υπάλληλοι. Σημειώνεται ότι την International Life τίμησαν με την παρουσία τους επίσημοι προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι του Τύπου.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics