Το ταξίδι πωλήσεων της Interasco στην Ινδία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 8 μέχρι και τις 15 Μαΐου 2013, το προγραμματισμένο 8-ήμερο ταξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στην Ινδία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 8 μέχρι και τις 15 Μαΐου 2013, το προγραμματισμένο 8-ήμερο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στην Ινδία. Περισσότεροι από σαράντα επιτυχόντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από συναρπαστικές  εμπειρίες.

Η Ινδία είναι μία χώρα όπου τους συνάρπασε, τους εξέπληξε και τους εντυπωσίασε, καθώς είδαν πράγματα και γνώρισαν ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν!

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες γνώρισαν τις κυριότερες περιοχές της, όπως: στο Νέο Δελχί τη Βουλή, το μνημείο Mughal του αυτοκράτορα Χουμαγιούν, το Βασίλειο των Ονείρων «Kingdom of Dreams”, ενώ στο

Παλαιό Δελχί επισκέφτηκαν το τζαμί Jama το μεγαλύτερο ισλαμικό τέμενος της Ινδίας, το Κόκκινο Φρούριο το οποίο χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Shah Jahan, δημιουργό του Taj Mahal, τον τόπο αποτέφρωσης του Mahatma Gandhi καθώς και την πολύβουη και πολύχρωμη αγορά της της παλιάς πόλης. 

Τις επόμενες ημέρες, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πασίγνωστο Taj Mahal, μαρμάρινο μνημείο αγάπης και απείρου κάλλους χτισμένο το 1653 από τον Shah Jahan στη μνήμη της βασίλισσας γυναίκας του Mumtaz Mahal καθώς  και το Κάστρο της  Αγκρα.

Κατά τη διαδρομή τους στην Jaipur επισκέφτηκαν την αυτοκρατορική πόλη της δυναστείας των Mughal, το Φατεχπούρ Σικρί, ενώ κατά την άφιξή τους στην Jaipur επισκέφθηκαν το φρούριο Amber Fort, θαύμασαν την εξαιρετική αρχιτεκτονική του και τέλος απόλαυσαν μια βραδιά με το μοναδικό παιχνίδι  elephant polo, στο οποίο εκτός από θεατές, είχαν την ευκαιρία να διαγωνισθούν και ως συμμετέχοντες!

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης,  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco κ. Κάρολος Σαϊας και ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Εταιρείας κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος.

Η Interasco ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες  για την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους, δίνοντας και για την επόμενη χρονιά ραντεβού για ακόμα πιο μαγικούς προορισμούς.

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics