Δηλώστε Συμμετοχή στο Webinar Ε.Ε.Α -Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 17.00 με την Ένωση Ελλήνων Financial Planners

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Financial Planners διοργανώνει τη Δευτέρα 24/1/2022, στις 17:00, δωρεάν webinar με τίτλο “Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησης σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»”.

Το webinar στοχεύει στο να βοηθήσει τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες να γνωρίζουν πώς μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το μέλλον της επιχείρησής τους και κατ’ επέκτασιν το δικό τους.

Για να παρακολουθήσετε το webinar κάντε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_6eOoMg0QRKis9B6l_cqGPw

Διαχρονικά διαπιστώνεται ότι στους επαγγελματίες υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από την πορεία της Οικονομίας. Το άγχος και ο φόβος του αναπάντεχου, του κινδύνου που αν έρθει μπορεί να καταστρέψει επιχείρηση και ζωές.

Το σεμινάριο θα αναφερθεί στα βασικά βήματα ενός σωστού και πετυχημένου προγραμματισμού.

Στα 5 πρέπει, που οδηγούν στην ολοκληρωμένη προστασία μίας επιχείρησης και του επιχειρηματία, από κινδύνους που πιθανόν να συμβούν. Η αναγνώριση των κινδύνων που απειλούν την επιχείρηση, η μέτρηση της δυναμικής τους, σε τι βαθμό θα μπορούσαν να την επηρεάσουν… είναι κάποια από αυτά.

Ο τελικός στόχος είναι να υπάρχουν πάντα αρκετά χρήματα τη στιγμή που θα είναι απαραίτητα, ώστε να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα προκύψει γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αυτό το σχεδιασμό ο επιχειρηματίας θα επικεντρωθεί απρόσκοπτα στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, θα βελτιστοποιήσει την βιωσιμότητα και θα εξοικονομήσει πόρους για νέες εργασίες.

Εισηγητές του webinar είναι οι κ. Λουκάς Τουρνατζής και κ. Ευφροσύνη Στουργιώτου

 

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics