ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

 

 

 

                                                    

 

 

 

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο είναι διάρκειας δέκα (10) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

 

 

  • Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, 16:00 – 20:15
  • Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017,  16:00 – 20:15

 

 

Εισηγητές του Σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Κούνουπας, Marine Underwriter Manager της Blue Aigaion Insurance Solutions και η κα ΄Ελλη Βασιλειάδου, Υπεύθυνη στο Τμήμα Ανάληψης Κινδύνων Μεγάλων Επιχειρήσεων  στον Κλάδο Μεταφορών της AXA Ασφαλιστική.

 

 

 

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017.

 

 

 

      Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

  • 110€ για τα μέλη του ΕΙΑΣ 
  • 130€ για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

 

 

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το Σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνονται σε 90€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 110€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.   

 

 

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

 

 

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

 

 

 

Στo πλαίσιo της οικονομικής κρίσης, της δημοσιονομικής πειθαρχίας και προσαρμογής που διανύουμε, τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα φέρνουν το κοινωνικό σύνολο αντιμέτωπο με πλήθος προβλημάτων που από μόνο του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.  Με αποτέλεσμα συχνά, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα έννομα συμφέροντα μας, να απαιτείται η προσφυγή μας στα δικαστήρια.  Γεγονός που προσδίδει στην Ασφάλιση Νομικής Προστασίας τα χαρακτηριστικά της αναγκαίας και απαραίτητης ασφαλιστικής κάλυψης.

 

Το ΕΙΑΣ λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες αποφάσισε να υλοποιήσει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Νομικής Προστασίας, το οποίο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος)

 

την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, 16:00 – 20:15.

 

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι o κ. Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της Ασφαλιστικής Εταιρίας Νομικής Προστασίας D.A.S. Hellas.

 

 

 

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

 

 

Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

  • 60€ για τα μέλη του ΕΙΑΣ 
  • 70€ για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

 

 

Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το Σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνονται σε 50€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 60€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics