Αλιεύουν συμβόλαια της International

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.

 
Κάποιοι τώρα επιχειρούν να πάρουν και να εντάξουν στην παραγωγή τους συμβόλαια  των Γενικών της International προκαλώντας την παρέμβαση του ασφαλιστικού διαχειριστή της εταιρείας ο οποίος διενεργεί εδώ και καιρό προσπάθειες προκειμένου να αποφευχθούν κλυδωνισμοί και σε αυτό το επίπεδο.
 
Κατά πληροφορίες αυτές οι περιπτώσεις, με δήθεν προνομιακή παροχή οικονομικών ωφελειών, επιχειρούν να τραβήξουν την παραγωγή δημιουργώντας εντυπώσεις που δεν επαληθεύονται. Οι τιμές που δήθεν προσφέρονται μπορεί να είναι υψηλότερες άλλων οι οποίοι μπορεί να θέλουν να αποκτήσουν παραγωγή αποφεύγουν όμως τις προτροπές που δημιουργούν εσφαλμένη αντίληψη για το τι πραγματικά συμβαίνει.
 
Το θέμα διερευνάται και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν κατά τις πληροφορίες μας, και νομικές ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία στο ευαίσθητο θέμα της International. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αποδέσμευση που έρχεται από μέρα σε μέρα στο μείζον θέμα της Εθνικής, θα επιτρέψει και στις Γενικές να υπάρξει καλύτερη μεθόδευση χειρισμών και ταυτόχρονα και ο διαχειριστής θα επανεξετάσει το θέμα της ρευστότητας και της κατεύθυνσης των χρηματικών ροών. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics