Ανανεωμένα Προγράμματα Ασφάλειας σκαφών από τη ΔΥΝΑΜΙΣ

Τα Dynamis Sail & Dynamis Sail Full, για μηχανοκίνητα σκάφη (Motorboats) και ιστιοφόρα (Sail Boats), εκτός από την υποχρεωτική αστική ευθύνη προς τρίτους, συνδυάζουν πλούσιες παροχές με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Με το λογοπαίγνιο «Ορθοδρομήστε ασφαλώς με τη Δύναμή μας» και με ακόμη πιο προσιτά τιμολόγια, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική παρουσιάζει τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών.

Τα Dynamis Sail και Dynamis Sail Full, για μηχανοκίνητα σκάφη (Motorboats) και ιστιοφόρα (Sail Boats), εκτός από την υποχρεωτική αστική ευθύνη προς τρίτους, προσφέρουν καλύψεις για ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, συνδυάζοντας πλούσιες παροχές με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και κάνοντας τα ταξίδια πιο ξέγνοιαστα.

Οι λάτρεις των σκαφών μπορούν απολαύσουν τη θάλασσα ανέμελα, είτε βρίσκονται εν πλω, είτε έχουν αγκυροβολήσει, με τη σιγουριά που προσφέρει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

Το Dynamis Sail Full που είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ, καλύπτει εκτός από τη βασική και υποχρεωτική κάλυψη Αστικής Ευθύνης προς τρίτους, τις ίδιες ζημιές του σκάφους. Οι καλύψεις παρέχεται σύμφωνα με τις διεθνώς αναγνωρισμένες ρήτρες του Ινστιτούτου των Άγγλων ασφαλιστών του Λονδίνου ενώ ο πελάτης μπορεί να το εμπλουτίσει επιλέγοντας από μία πλούσια γκάμα προαιρετικών καλύψεων.

Στο πακέτο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται η κάλυψη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την οδική μεταφορά του σκάφους με trailer από και προς το λιμάνι.

Παράλληλα, περιλαμβάνεται η σημαντική κάλυψη προσωπικών ειδών για περιπτώσεις κλοπής, καταστροφής από πυρκαγιά ή σύγκρουση, βύθιση του σκάφους κ.α. Ιδιαίτερα χρήσιμη κρίνεται η προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας Σκαφών Ιδιωτικής Αναψυχής, που παρέχει η ΔΥΝΑΜΙΣ μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που έχει συνάψει με την ARAG.

Με ετήσιο ασφάλιστρο μόλις 12 €, ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει υπεράσπιση ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων, για κατηγορίες εξ’ αμελείας θανάτου ή τραυματισμού προσώπου. Παράλληλα, μπορεί ο ίδιος να διεκδικήσει αξιώσεις αποζημίωσης από την πρόκληση υλικών ζημιών στο ασφαλισμένο σκάφος ή την πρόκληση ιδίων σωματικών βλαβών με ευθύνη τρίτου μετά από σύγκρουση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.dynamis.gr και στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.   

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics