Ανοίγει νέες εργασίες η Groupama

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Αίσθηση σταθερότητας για το μέλλον και σιγουριάς για την πρόοδο εταιρείας και συνεργατών περιέβαλε την εκδήλωση-συνάντηση- της Groupama στην οποία οι περισσότεροι από 250 παρευρισκόμενοι άκουσαν αισιόδοξα σχέδια και νέα για το άμεσο μέλλον.

 
Ο Γενικός διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος επισήμανε προλογικά, ότι η εταιρεία είναι συνεταιριστική και κατέχει στην γενέτειρά της –τη Γαλλία-  μεγάλο ποσοστό αγροτικών ασφαλίσεων.
 
Ακόμα ανέδειξε την «φιλική», «υποστηρικτική» και  «απλοϊκή» προς τους πελάτες παρουσία της Groupama ανακοινώνοντας τα επόμενα σχέδια τα οποία αποσκοπούν στο άνοιγμα νέων εργασιών οι οποίες αφορούν την ασφαλιστική παραγωγή, τα προϊόντα, και την εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών.
 
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στην πρόθεση περαιτέρω απλούστευσης των συμβολαίων ώστε να είναι απολύτως κατανοητά από πελάτες και συνεργάτες, ενώ παράλληλα εξήρε τις επιδόσεις παραγωγής τις οποίες και απέδωσε στην εργασία των συνεργατών.
 
Ανακοίνωσε ότι η εταιρεία διευρύνει την παρουσία της στον κλάδο αυτοκινήτου, ακόμα είπε ότι στην Υγεία καταρτίζει και θα προωθήσει στην αγορά το 9ο κατά σειρά νέο καινοτόμο προϊόν για την β’ βάθμια υγεία.
 
Επίσης ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα τεθεί σε εφαρμογή το καινοτόμο τεχνολογικό σύστημα πληροφόρησης των συνεργατών (360 μοίρες) μέσω του οποίου θα έχουν πλήρη εικόνα για την παραγωγή τους και ότι σχετικό χρειάζεται.
 
Επιπρόσθετα αναφέρθηκε σε ψηφιακά συμβόλαια και της προσήλωση της εταιρείας στην τεχνολογία σε συνδυασμό με την απλότητα.
 
Τέλος, ο κ. Κάτσιος αναγνώρισε τις επισημάνσεις των συνεργατών και είπε πώς «δεν θα σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε μέχρι να μας πείτε ότι όλα είναι εντάξει». 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics