Ανοικτή Πρόσκληση στην 2η εκδήλωση του ΕΕΑ για τα «Προσωπικά Δεδομένα»

Πρόσκληση Ε.Ε.Α. στην Εκδήλωση με θέμα: “Προσωπικά Δεδομένα και τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται και στη χώρα μας μετά την υλοποίηση της σχετικής κοινοτικής οδηγίας”

Σημαντική πληροφόρηση για  τα «Προσωπικά Δεδομένα» και την σχετική Οδηγία θα δώσει το ΕΕΑ στα μέλη του τα οποία και προσκαλεί να συμμετάσχουν σε ειδική εκδήλωση –ελεύθερης προσέλευσης-. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Μανόλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ΕΑ. της ΕΛ.ΛΑΣ, Συνιδρυτής της GDPR Greece, καθώς και άλλα εξειδικευμένα στελέχη.

Ενημέρωση, χρηστικές πληροφορίες, και επισημάνσεις που αφορούν την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων και την πιθανή χρήση τους στο Διαδίκτυο περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα γίνει στις 16/5/2018 στις 18.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και οργανώθηκε σε συνέχεια του μεγάλου ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε στην προηγούμενη σχετική διοργάνωση του ΕΕΑ.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι “Προσωπικά Δεδομένα και η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα μας μετά την υλοποίηση της σχετικής κοινοτικής οδηγίας”.

Για την εγγραφή συμμετοχής στην εκδήλωση, καλείτε στα τηλέφωνα:210- 3380203 & 206 ή στέλνετε αίτηση συμμετοχής στο email: [email protected] μέχρι και τις 14/05

Ακολουθεί το Πρόγραμμα:

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics