Διεθνείς εξελίξεις στη Qudos Insurance

Εξελίξεις που αφορούν την Qudos Insurance τρέχουν στη διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα η διεθνής εξέλιξη αφορά την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της πλατφόρμας underwriting με στόχο την ανανέωσή της, κάτι που σηματοδοτεί προσωρινά και για όσες ...

Εξελίξεις που αφορούν την Qudos Insurance τρέχουν στη διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα η διεθνής εξέλιξη αφορά την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της πλατφόρμας underwriting με στόχο την ανανέωσή της, κάτι που σηματοδοτεί προσωρινά και για όσες εκ των θυγατρικών της εφαρμόζουν – πιθανόν όχι όλες – μη ανάληψη νέων εργασιών.

 Όπως αναφέρεται στον διεθνή τύπο η συγκεκριμένη πλατφόρμα που αναθεωρείται οπότε και χρειάζεται την συνδρομή όσων εταιρειών του Ομίλου τη χρησιμοποιούν για προσωρινή – έως την επαναλειτουργία της- μη ανάληψη νέων εργασιών. Η πλατφόρμα όπως αναφέρεται θα επαναλειτουργήσει μετά από την αναδιάρθρωσή της.

Σχετικά, ο κ. Nicolai Borcher Hansen, Διευθύνων Σύμβουλος της New Nordic Holdings Ltd (εταιρεία στην οποία ανήκει εξ ολοκλήρου η QUDOS), σε άρθρο του στον ξένο τύπο αναφέρει ότι η ασφαλιστική αγορά, ιδιαίτερα στη Σκανδιναβία, είναι γεμάτη ευκαιρίες για δυναμικές και ορθώς δομημένες ασφαλιστικές εταιρείες. Επίσης τονίζει ότι «στην New Nordic έχουμε δεσμευτεί να ενδυναμώσουμε την παρουσία μας στην ασφαλιστική αγορά» και «Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργούμε καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και η αναδιάρθρωση της πλατφόρμας θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τον μακροπρόθεσμό στόχο αποδόσεων αλλά και τον στόχο μας για τη δημιουργία πελατοκεντρικών και τεχνολογικά ανεπτυγμένων ασφαλιστικών προιόντων ποιότητας».

Να αναφερθεί ότι η Qudos  Insurance που εδρεύει στη Δανία λειτουργεί σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Σκανδιναβία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ως εξειδικευμένη εταιρεία ασφάλισης ζημιών. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics