Mega Brokers: στην κορυφή για 8η συνεχόμενη χρονιά

Για ακόμα μια χρονιά η Mega Brokers επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη, μη τραπεζική, μεσιτική εταιρεία, μεταξύ των Μεσιτικών Επιχειρήσεων της χώρας.

Για ακόμα μια χρονιά η Mega Brokers επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη, μη τραπεζική, μεσιτική εταιρεία, μεταξύ των Μεσιτικών Επιχειρήσεων της χώρας.

Κατακτώντας για 8η συνεχή χρονιά κορυφαίες διακρίσεις, ξεπερνά τα €55 εκ. σε μεικτά ασφάλιστρα και περισσότερους από 220.000 πελάτες – ασφαλισμένους παραμένοντας στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, τα έσοδα της εταιρίας για το 2016 διαμορφώθηκαν στα €10,231,000 αυξημένα κατά 14,09% σε σχέση με το 2015.

Tο μεικτό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα €3,349,000 παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 18,5% πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη χρήση.

Για την επιτυχία αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε :
«Η συνεπής και διαχρονική μας επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αφοσίωση και στην σκληρή εργασία του στελεχιακού δυναμικού μας και βεβαίως, στους περισσότερους από 1200 διαμεσολαβητές που έχουν επιλέξει την Mega Brokers ως στρατηγικό τους σύμμαχο.

Η προσήλωση της Mega Brokers για επένδυση σε καινοτόμα εργαλεία, ταχύτερες διαδικασίες αλλά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με συνεργάτες και ασφαλιστικές εταιρείες οδηγούν στην επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των εργασιών μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι και το 2017 θα έχουμε την χαρά να μοιραστούμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, με όλους όσους μας εμπιστεύονται και έχουν συνδέσει την καριέρα τους και την διασφάλισή τους με την Mega Brokers»

Παραμένουμε στην κορυφή και συνεχίζουμε σταθερά την ανοδική μας πορεία!

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics