Στην CCSL οι ζημιές της Enterprise

Τον δρόμο του διακανονισμού τους παίρνουν οι ζημιές της Enterprise. Ειδικός διαχειριστής ζημιών αναλαμβάνει την διεκπεραίωση ξεκινώντας από συγκεκριμένες χώρες στις οποίες εντάσσεται και η ελληνική Enterprise η οποία θα αποστείλει τους σχετικούς φακέλους

Τον δρόμο του διακανονισμού τους παίρνουν οι ζημιές της Enterprise. Ειδικός διαχειριστής ζημιών αναλαμβάνει την διεκπεραίωση ξεκινώντας από συγκεκριμένες χώρες στις οποίες εντάσσεται και η ελληνική Enterprise η οποία θα αποστείλει τους σχετικούς φακέλους απαιτήσεων στην ανάδοχη εταιρεία.

Κατά πληροφορίες του insurance-eea την όλη διαδικασία ανέλαβε η εταιρεία του ομίλου με την επωνυμία CCSL η οποία ξεκινά από την Αγγλική και την ελληνική αγορά και προφανώς θα επεκτείνει την αναδοχή ζημιών και στις άλλες χώρες που είχε αναπτυχθεί η Enterprise.

Από την Ελλάδα τα πρώτα στοιχεία εν εξελίξει ζημιών στάλθηκαν ενώ θα αποσταλούν και οι τελευταίες απαιτήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης και αποζημίωσης.

Κατά τις πληροφορίες και τα συμβόλαια της ελληνικής Eterprise μεταφέρονται σε Eurolife και κάποια στην εταιρεία AM TRUST ενώ φυσικά υπάρχουν και άλλα -τα λιγότερα- που διασκορπίστηκαν σε διάφορες εταιρείες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ομιλος Enterprise σε συνεργασία με τον εκκαθαριστή του επιδιώκουν την ταχύτατη επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την απόφασή του.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics