Στην Eurolife τα συμβόλαια της Enterprise με “στρατηγική συνεργασία”

Συμφωνία με την Eurolife για να μεταφερθούν τα συμβόλαια της Enterprise, ξεκίνησε μετά από συνομιλίες των δύο πλευρών και ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μέσω της μεσιτικής EuroProtection που ανήκει στον ειδικό αντιπρόσωπο

του Γιάννη Βερμισσώ


Συμφωνία με την Eurolife για να μεταφερθούν τα συμβόλαια της Enterprise, ξεκίνησε μετά από συνομιλίες των δύο πλευρών και ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μέσω της μεσιτικής EuroProtection που ανήκει στον ειδικό αντιπρόσωπο της Enterprise στην Ελλάδα κ.Γιώργο Παπαγιαννόπουλο.

Στο πλαίσιο αυτό οι συνεργάτες της Enterprise στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν για τις μηχανογραφικές εφαρμογές προκειμένου να εκδίδουν συμβόλαια στις ανανεώσεις Αυγούστου ενώ συμπεραίνεται ότι θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση και στη ευρεία γκάμα προϊόντων της Eurolife.

Η εξέλιξη αυτή ανακοινώθηκε σε επιστολή του κ. Γ. Παπαγιαννόπουλου η οποία στάλθηκε σε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας κάνοντας λόγο για "στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών". Στην επιστολή γίνεται και ενημέρωση για τις διαδικασίες ένταξης στα μηχανογραφικά συστήματα ώστε να υπάρξει συνέχεια στην έκδοση συμβολαίων.

Η συζήτηση μεταξύ Eurolife και Enterprise αποτελεί την αρχή μιας  ευρύτερης συνεργασίας στην οποία διαφαίνεται ότι θα υπάρχουν οφέλη για όλες τις πλευρές. Παράλληλα αποδεικνύεται ότι οι πελάτες της Enterprise εξυπηρετούνται και δε μένουν εκτεθειμένοι, και οι διαμεσολαβούντες συνεργάτες της Enterprise βρίσκουν διέξοδο συνέπειας απέναντι στους πελάτες τους.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία έρχεται σε μια περίοδο πού γίνεται μάχη στην αγορά για το ποιός θα πάρει τα συμβόλαια της Enterprise διαταράσσοντας τα νερά και την νομή συμφερόντων.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics