Συσπειρώνονται δυνάμεις σε ERGO – ATΕ

Με συγκέντρωση "ολυμπιακών διαστάσεων" θα γιορτάσει η ERGO μαζί με την συνοδοιπόρο ΑΤΕ Ασφαλιστική τις έως σήμερα εξελίξεις που αφορούν την κοινή τους πορεία στην ελληνική αγορά

Με συγκέντρωση "ολυμπιακών διαστάσεων" θα γιορτάσει η ERGO μαζί με την συνοδοιπόρο ΑΤΕ Ασφαλιστική τις έως σήμερα εξελίξεις  που αφορούν την κοινή τους πορεία στην ελληνική αγορά, με σκοπό να τιμήσουν την μεγάλη ομάδα που έχει δημιουργηθεί και η οποία στην παρούσα φάση "ροντάρεται" για να μπορέσει να αποδώσει αυτό που το μέγεθος, οι προϋποθέσεις  και οι συνθήκες της επιτρέπουν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Insurance-eea η εταιρεία προετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια μεγάλη σύναξη στελεχών και συνεργατών στο πλαίσιο των ενεργειών συσπείρωσης των δυνάμεών της και προσδιορισμού των δυνατοτήτων που υπάρχουν.
 
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία, μεγάλη πλέον σε υπέρμετρο βαθμό, στοχοθετεί, δημιουργεί στρατηγική, καλλιεργεί και θέλει να αναπτύξει μια νέα δυναμική, κάτι που φαίνεται και από τα πρώτα βήματα προβολής της σε χώρους όπου κυκλοφορούν πολίτες, στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ..
 
Αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των αρμοδίων η οριοθέτηση με σαφήνεια του πεδίου δραστηριοποίησης, των εργαλείων, των τομέων και φυσικά η κατανομή αρμοδιοτήτων και ενεργειών.
 
Μέσα από αυτές τις σύνθετες εργασίες η Ergo αναμένεται σταδιακώς να αποκτήσει τον βηματισμό που την ενδιαφέρει στην ελληνική αγορά μαζί με την ΑΤΕ οπότε και να προχωρήσει και σε κινήσεις "ανταγωνιστικές" με παροχή νέων προϊόντων, νέων υπηρεσιών και νέων αντιλήψεων στην ιδιωτική ασφάλιση. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics