Το Ε.Ε.Α. στη ΔΕΘ – Δωρεάν συμμετοχή μελών του

Σταθερά και εμπράκτως δίπλα στα μέλη του, το Ε.Ε.Α. προσφέρει για 2η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο περίπτερό του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγεται φέτος από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Σταθερά και εμπράκτως δίπλα στα μέλη του, το Ε.Ε.Α. προσφέρει για 2η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο περίπτερό του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγεται φέτος από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Επί χρόνια η Δ.Ε.Θ. ήταν μια Έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα. Πλέον διαπιστώνουμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια αυτό έχει αλλάξει σημαντικά, με το Δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της Έκθεσης, και τη Δ.Ε.Θ. να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Φέτος στη Δ.Ε.Θ. η Κίνα είναι τιμώμενη χώρα. Η ανάδειξη της Δ.Ε.Θ. σε «σημαντικό παίκτη» αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι Κινέζοι έχουν δεσμεύσει ένα περίπτερο 6.000 τ.μ. και πρόκειται να συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεις με εισαγωγικό και εξαγωγικό ενδιαφέρον.

Το 2016 η Δ.Ε.Θ. είχε 220.000 επισκέπτες, όλοι επαγγελματίες από διαφόρους κλάδους. Σύμφωνα με την εκτίμηση της διοργανώτριας αρχής, φέτος αναμένονται περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γνωρίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής στη Δ.Ε.Θ. δεν περιορίζεται στο κόστος του Περιπτέρου. Εμείς στο Ε.Ε.Α. στηρίζουμε την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας με την υποστήριξη των μελών μας για τη συμμετοχή τους.

Η προσφορά του Ε.Ε.Α. αφορά στα μέλη του και καλύπτει το κόστος ενός Περιπτέρου 3 (τριών) τ.μ. Περιλαμβάνει: μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε περίπτωση που το ενδιαφερόμενο μέλος του Ε.Ε.Α. επιθυμεί περίπτερο μεγαλύτερο των 3 τ.μ., μπορεί να υποβάλει σχετικό αίτημα και θα εξεταστεί άμεσα από το Ε.Ε.Α., χωρίς δέσμευση ικανοποίησης του αιτήματος.

Κάθε άλλο κόστος πέραν της συνεισφοράς του Ε.Ε.Α. επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (π.χ. αφίσες, διαφημιστικό υλικό, μεταφορά αντικειμένων από και προς τη ΔΕΘ, κόστος προσωπικού, κόστος διαμονής, κόστος διατροφής, κόστος μετακίνησης κλπ.).

ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για τα μέλη του Ε.Ε.Α. που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους χώρο στο περίπτερο του Ε.Ε.Α. αλλά επιθυμούν να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της 82ης Δ.Ε.Θ, το Ε.Ε.Α. θα προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις αυτές σε χώρο του, εντός της Έκθεσης. Για κάθε συνάντηση θα παρασχεθεί τραπέζι 3 ή 4 ατόμων για διάστημα 30 λεπτών, σε προκαθορισμένη ώρα.

Η παραπάνω παροχή θα παρασχεθεί ανάλογα με τη ζήτηση εκ μέρους των μελών του Ε.Ε.Α. και θα οργανωθεί εντός του μηνός Αυγούστου 2017. Θα ακολουθήσουν εγκαίρως σχετικές ενημερώσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην 82η Δ.Ε.Θ. παρακαλούνται, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρος προγραμματισμός, όπως επικοινωνήσουν (καθημερινά, ώρες 08:00 έως 15:30):

  • Στα τηλέφωνα:

210-3380240 (κ. Αλεξόπουλος)
210-3380212 (κα. Κοτσιρά)

  • Ή στα email:

[email protected]
[email protected]

Έως τις 7/7/2017.

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

Από το Ε.Ε.Α.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics