ΧΡΥΣΟΛΟΓΟΥ: Τρίποντο ΕΘΝΙΚΗΣ με Παναγιώτη Γιαννάκη

Με τον διακεκριμένο πρωταγωνιστή του ελληνικού μπάσκετ κ. Παναγιώτη Γιαννάκη να δίνει «καθαρές», απλές πρακτικές συμβουλές για ασφαλιστικά «τρίποντα», η επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου βράβευσε τους «πρώτους» σε παραγωγή ασφαλιστές της

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Με τον διακεκριμένο πρωταγωνιστή του ελληνικού μπάσκετ κ. Παναγιώτη Γιαννάκη να δίνει «καθαρές», απλές πρακτικές συμβουλές για ασφαλιστικά «τρίποντα», η επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου παρουσία της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής  βράβευσε τους «πρώτους» σε παραγωγή  ασφαλιστές της, και έθεσε νέους στόχους για το 2016.

Την ξεχωριστή εκδήλωση όπου ο πρωταγωνιστής  Παναγιώτης Γιαννάκης μπόρεσε με αριστοτεχνικό  τρόπο να αποκωδικοποιήσει και να μεταδώσει το μυστικό της επιτυχίας χαιρέτισαν ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης, ο αν.γενικός διευθυντής Ηρακλής Δασκαλόπουλος, ο διευθυντής πωλήσεων κ. Ν. Στρατηγάκης και ο διευθυντής υποστήριξης Εταιρικού Δικτύου Κ. Κουγιουμτζής.

Αξιοποιώντας ο καθένας κάτι από την προλογική ομιλία του κ.Γιαννάκη, προανήγγειλαν την πρωτιά της εταιρείας μέσα από τα οικονομικά στοιχεία που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ,έκαναν αναφορές για τις προοπτικές, τους στόχους, τα νέα προγράμματα, τις διαδικασίες, και κυρίως το ακόμα καλύτερο μέλλον της ΕΘΝΙΚΗΣ.

Την όλη εκδήλωση παρούσίασαν στο κοινό οι ασφαλιστές της Επιθεώρησης κύριοι Αντώνης Βολιώτης και Γιώργος Κουνέλης οι οποίοι με επιτυχία κατάφεραν να κρατήσουν προσηλωμένο το κοινό και να δείξουν ότι οι "πρώτοι" ασφαλιστές μπορούν να κάνουν με επιτυχή τρόπο κι άλλες εργασίες.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Με περισσή απλότητα ο ξεχωριστός έλληνας μπασκετμπολίστας και προπονητής, πέταξε μερικές φορές την μπάλα στο κοινό δοκιμάζοντας ανακλαστικά και στη συνέχεια  μίλησε στους ασφαλιστές της επιθεώρησης και την διοίκηση για την σημασία της προσπάθειας, του στόχου, του πλάνου και της βασικής προϋπόθεσης  που είναι η αγάπη και η προσήλωση σε αυτό που κάνουν.

Παρότρυνε του παριστάμενους ασφαλιστές να βγουν έξω από τις «οικίες» τους να αποδιώξουν την λογική του «κατοικίδιου» και να δουλέψουν, να κάνουν παρέες, να βάλουν πλάνο, να εργαστούν επάνω σε αυτό. Παραβολικά, είπε ότι «μέσα μας έχουν ένα μικρό ανθρωπάκι που όταν το τροφοδοτούμε με αναβλητικότητα αυτό μεγαλώνει και γίνεται ο εαυτός μας και στη συνέχεια  δε μας αφήνει να προχωρήσουμε. Μη το αφήνετε να σας κρατά στάσιμους».

Εξήγησε ότι πρέπει να δουλέψουν με τους «καλύτερους» να δεχθούν τις πιέσεις και την άρνηση, να συνεχίσουν αξιοποιώντας όλες τις αρνητικές εμπειρίες και να συνεχίσουν. Μη λειτουργείτε με το συναίσθημα και τον εγωισμό αλλά με την λογική και τη συνέπεια που θα σας κάνει να γίνεται οι καλύτεροι ως άτομα  και εταιρεία όχι μόνο στην εγχώριο αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

 

ΧΡ.ΧΡΥΣΟΛΟΓΟΥ

Ο οικοδεσπότης κ. Χρήστος Χρυσολόγου που για μια ακόμη χρονιά η επιθεώρησή του σημείωσε άνοδο, παρουσίασε την «Ομάδα του» και επέμεινε στην περαιτέρω συσπείρωση των αυτόνομων ασφαλιστικών δυνάμεων  κάνοντας συχνές αναφορές στο «όλοι μαζί». 

Ζήτησε την επαναβεβαίωση του παλαιού συνθήματος που δια στόματος κ. Γ. Ζαφείρη είχε ακουστεί και είναι  το δημιουργούμε «σχέση εμπιστοσύνης».  Επίσης έκανε αναφορά στις επιδόσεις της επιθεώρησης και τα νέα στελέχη που εντάχθηκαν σε αυτή.

 

ΣΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ

Την καλή πορεία της εταιρείας , τις επιτυχίες της για το 2015, την κερδοφορία της, την αύξηση της παραγωγής του δικτύου agency,  επισήμανε ο αν. Διευθύνων Σύμβουλος κ. Στ. Κωνσταντάς δίνοντας μήνυμα βεβαιότητας για τo μέλλον.

«Η Εθνική είναι εδώ ισχυρή, και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια»

είπε τονίζοντας την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο agency. Ακόμα αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν οι υψηλές υπηρεσίες και τα που η εταιρεία προσφέρει στους ασφαλισμένους της και την σημασία που έχει να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της. 

 

ΗΡ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στην διαφορετικότητα της Εθνικής σε επίπεδο προϊόντων εστίασε ο κ. Δασκαλόπουλος και εστίασε στο αυτοκίνητο την υγεία και την σύνταξη. Η εταιρεία πρωτοπορεί, δίνει προϊόντα πολύ προηγμένα και στηρίζει δίκτυο και καταναλωτές είπε ο κ. Δασκαλόπουλος.

 

Γ. ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Προτρεπτικός να προχωρήσουν σε νίκες οι ασφαλιστές της Εθνικής ήταν στην ομιλία του ο κ. γενικός  διευθυντής κ. Γιώργος Ζαφείρης.  Είπε ότι οι ασφαλιστές πρέπει να νιώθουν:

1. Περήφανοι

2. Αισιόδοξοι,

3. Βέβαιοι για την εταιρεία και τα προΪόντα της. 

Παράλληλα μίλησε για αύξηση παραγωγής στα εκατομμύρια το 2016, νέα προϊόντα, καινοτομίες και προανήγγειλε ειδικές καμπάνιες που θα στηρίξουν το έργο των συνεργατών της Εθνικής.

 

Ν. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

Στα προϊόντα  αυτοκινήτου και υγείας αναφέρθηκε ο κ. Στρατηγάκης ενώ τόνισε ότι ειδικά στο αυτοκίνητο οι ασφαλιστές έχουν υψηλό κίνητρο (16% προμήθεια) για να ασχοληθούν με τον κλάδο περισσότερο και σε βάθος. Επίσης είπε για το νέο προϊόν υγείας το full και τις μοναδικές παροχές του. 

Ακόμα ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται νέα εμπορική πολιτική η οποία δημιουργεί ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για την συνέχεια.

 

 

Φωτορεπορτάζ

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics