Εκδήλωση Ε.Ε.Α. στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ: Οι νέοι όροι στα Προσωπικά Δεδομένα

Την ευκαιρία ενημέρωσης από τους πλέον ειδικούς για την προετοιμασία και τα βήματα συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τον ευρωπαϊκό Κανονισμό «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, θα έχουν οι επαγγελματίες και οι

Προσοχή! Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής, ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης μεταφέρθηκε την ίδια μέρα και ώρα (ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 28/3/2018, 18:00) στην
ΑΙΓΛΗ  ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

 

Την ευκαιρία ενημέρωσης από τους πλέον ειδικούς για την προετοιμασία και τα βήματα συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τον ευρωπαϊκό Κανονισμό «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, θα έχουν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις – μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
 
ΤΟ Ε.Ε.Α. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΕ)-679/2016» ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00, ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

 
  • Χαιρετισμόςκ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
  • Συντονιστήςκ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Δικηγόρος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (European Public Law Organization-EPLO).
Ομιλητές:
  • κ. Λίλιαν Μήτρου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Η προσέγγιση του Έλληνα Νομοθέτη στο θέμα της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».
  • κ. Ιωάννης Δρακούλης, Associate Partner ΕΥ, FIDS – Business Integrity and Compliance Management και κ. Αλέξανδρος Χασάπης, Senior Manager ΕΥ, FIDS – Business Integrity and Compliance Management: «Το επίπεδο προετοιμασίας των EN ISO 9001:2008 No.: 01012187 επιχειρήσεων ως προς τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».
  • κ. Ήρα Χιώνη, Senior Associate, Δικηγορική Εταιρεία Νικόλας Κανελλόπουλος- Χαρά Ζέρβα και Συνεργάτες: «Πρακτικά Βήματα συμμόρφωσης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στα θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων».
 
Πληροφορίες: Γραμματεία Προέδρου τηλ: 2103380203 -206
 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics