Το Ε.Ε.Α. στην 83η ΔΕΘ

Το 2017 η Δ.Ε.Θ. είχε 263.000 επισκέπτες, όλοι επαγγελματίες από διαφόρους κλάδους. Γνωρίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής στη Δ.Ε.Θ. δεν περιορίζεται στο κόστος του Περιπτέρου.

Σταθερά και εμπράκτως δίπλα στα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει για 3η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των μελών του, με δικό τους περίπτερo, εντός του Περιπτέρου του Ε.Ε.Α., στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγεται φέτος από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Επί χρόνια η Δ.Ε.Θ. ήταν μια Έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα. Πλέον διαπιστώνουμε ότι τα τελευταία 6 χρόνια αυτό έχει αλλάξει σημαντικά, με το Δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της Έκθεσης, και τη Δ.Ε.Θ. να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Φέτος στη Δ.Ε.Θ. τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ και αναμένεται αθρόα συμμετοχή αμερικανικών εταιρειών.
Το 2017 η Δ.Ε.Θ. είχε 263.000 επισκέπτες, όλοι επαγγελματίες από διαφόρους κλάδους. Γνωρίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής στη Δ.Ε.Θ. δεν περιορίζεται στο κόστος του Περιπτέρου. Στο Ε.Ε.Α. στηρίζουμε την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας με την υποστήριξη των μελών μας για τη συμμετοχή τους.
 
 
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics