Οι νέοι ρωτούν τους παλιούς και οι παλιοί τους νέους

 

Ο ΠανελλήνιοςΣύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων πραγματοποιεί εκπαιδευτική εκδήλωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο Hilton στην αίθουσα Τερψιχόρη Β΄στις 18.00 - 20.00, στο πλαίσιο της έκθεσης του money show με δύο ενδιαφέροντα θέματα.

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσει ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, μέλος του ΠΣΣΑΣ, σχετικά με την εφαρμογή της καινοτομίας αλλά και τη χρήση εργαλείων του διαδικτύου στην υπηρεσία του σύγχρονου Συντονιστή, σε σημαντικά πεδία της δραστηριότητάς του.

Στο δεύτερο μέρος θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ, όπου νέοι Συντονιστές θα θέσουν σε παλιούς και καταξιωμένους Συντονιστές ερωτήματα για τη βέλτιστη ανάπτυξη της καριέρας τους, αλλά και οι “παλιοί ” θα θέσουν αντίστοιχα ερωτήματα στους νέους. Στόχος είναι να γίνει ένας γόνιμος διάλογος, από τον οποίον θα προκύψουν ιδέες και στρατηγικές που θα ωφελήσουν όλους τους παρευρισκόμενους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να συμμετάσχουν υφιστάμενοι Συντονιστές είτε είναι μέλη του Συνδέσμου είτε όχι, αλλά και υποψήφιοι Συντονιστές, που σχεδιάζουν να εισέλθουν στον προκλητικό στίβο του management ασφαλιστικών συμβούλων.

 

Πατήστε εδώ για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics