Πωλήσεις…Genius από την Interamerican

Καινοτομία για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, αλλά και διεθνώς, αποτελεί η δυνατότητα χρήσης του προτύπου ηλεκτρονικού συστήματος underwriting από τα δίκτυα πωλήσεων της INTERAMERICAN, με το οποίο αυτοματοποιείται η διαδικασία της αξιολόγησης του αναλαμβανομένου κινδύνου και της έκδοσης συμβολαίου στους κλάδους ζωής και υγείας.

Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από το σύστημα «Genius» για τους συνεργάτες πωλήσεων του αποκλειστικού δικτύου της εταιρείας και των συνεργαζομένων πρακτόρων-μεσιτών, αλλά και τα οφέλη για τους ασφαλιζόμενους, είναι πολύ σημαντικά.

Με το «Genius», την τεχνολογική εφαρμογή που εξασφαλίζει για όλες τις αιτήσεις ασφάλισης συστηματική και αντικειμενική προσέγγιση του underwriting και αυτόματη έγκριση στην πλειονότητα των περιπτώσεων, περιορίζεται ο μέσος χρόνος έκδοσης συμβολαίου στα 15 λεπτά της ώρας, με δραστική μείωση του παραγωγικού χρόνου του συνεργάτη και απλοποίηση–επιτάχυνση της εξυπηρέτησης του πελάτη. Το «Genius», που σχεδιάστηκε με τη συνεργασία μεγάλων αντασφαλιστικών οργανισμών, είναι εργαλείο underwriting που για πρώτη διατίθεται σε δίκτυα συνεργατών πωλήσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, η INTERAMERICAN προωθεί στα δίκτυα της τη βελτιωμένη, με συνδυασμό καλύψεων και προσιτής τιμολόγησης, σειρά των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου Classic, Extra και Total, εισάγοντας επιπρόσθετες καλύψεις όπως την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και κρυστάλλινων ηλιοροφών (Classic), την ταχύτερη αποζημιωτική αντιμετώπιση της ολικής κλοπής (Extra) και τις κακόβουλες βλάβες (Total).

Τόσο η πρωτοποριακή εφαρμογή «Genius» στους κλάδους ζωής και υγείας όσο και οι βελτιώσεις στα προγράμματα του κλάδου αυτοκινήτου αποτελούν μέρος του σχεδίου εστίασης της INTERAMERICAN στην υποστήριξη και ανάπτυξη των ανθρωπίνων δικτύων διανομής, δεδομένου ότι το 85% της συνολικής παραγωγής της εταιρείας προέρχεται από το δίκτυο agency και το δίκτυο συνεργαζομένων πρακτόρων–μεσιτών.

«Η INTERAMERICAN, με 1.500 και πλέον νέους ασφαλισμένους κατά μέσο όρο καθημερινά και με συνεχή βελτίωση διαχείρισης της ζημιάς που σημαίνει πιο προσιτά ασφάλιστρα, θεωρεί κλειδιά για τη δυναμική των δικτύων διανομής και την ικανοποίηση των πελατών της την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα» τόνισαν οι Γ. Μαυρέλης, γεν. διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών και οι επικεφαλής των πωλήσεων και μάρκετινγκ Γ. Καντώρος, γεν. διευθυντής και Κ. Βακίδης, αναπλ. γεν. διευθυντής, κατά τις παρουσιάσεις που οργανώθηκαν για την ενημέρωση των συνεργατών διαδοχικά σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 συνεργάτες.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics