Τρίτη 14 Ιουλίου: Webinar ΕΕΑ – ΕΙΑΣ για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με θέμα ανάλυση συμπεριφοράς, άλλο ο άνθρωπος, άλλο η συμπεριφορά του.Ελεύθερη συμμετοχή

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει την επιμορφωτική στήριξη του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Τρίτη 14/7 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο:

Θεμελιωδών Αρχών Ψυχολογίας και Συμπεριφοράς:

Ανάλυση Συμπεριφοράς, Άλλο ο άνθρωπος, άλλο η συμπεριφορά του.

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής:  Τρίτη 14  Ιουλίου 2020 και ώρα 16.00 – 19.00

Εισηγήτρια: κα Αναστασία Τομαρά

 κα Αναστασία ΤομαράLeadership Expert and Coach. Στην επαγγελματική  καθημερινότητά της, η κα Τομαρά προσεγγίζει την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και τη συμβουλευτική, στο πλαίσιο σύγχρονων και εφαρμοσμένων τεχνικών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και εφαρμοσμένου θεάτρου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας τη στελέχωση θέσεων ευθύνης εταιρειών μεγάλου μεγέθους, ενδεικτικά της COSMOTE και της INTRALOT, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως Performance Manager, Οn the Job Trainer and Coach. Oι σπουδές της αφορούν στα θεματικά αντικείμενα του Marketing, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς σε Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η Εγγραφή σας (ονοματεπώνυμο και email) κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες για λόγους συμβατότητας με την εφαρμογή.

 

 


© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics