H “ΑΠΟΛΛΩΝ” αποχαιρετά και αποδίδει τιμή στον Γιάννη Πολίτη

 

Σήμερα η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. με μεγάλη θλίψη και  με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε ένα δικό μας άνθρωπο, ένα από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μας . Έναν φίλο, συνάδελφο, οικογενειάρχη  και πάνω από όλα Άνθρωπο. Το Γιάννη Πολίτη!

Ο Γιάννης υπήρξε για όλους εμάς αλλά και για την οικογένειά του, τη Βίλλυ και τη Βαρβάρα, φωτεινός φάρος και παράδειγμα, με το Ήθος και  τις Αξίες του να είναι πάντα οδηγός του σε ότι και εάν έκανε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Χαμογελώντας κέρδιζε πάντα δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό  αλλά και  την αγάπη όλων χωρίς να αφήνει τα κακώς κείμενα και τις αθέμιτες πρακτικές ακαυτηρίαστες και εστιάζοντας πάντα την λύση και όχι το πρόβλημα.

Πορεύτηκε στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή έχοντας ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης και της δικαιοσύνης και υπηρέτησε το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης πάνω από 40 χρόνια  τόσο μέσα από τα θεσμικά όργανα της διαμεσολάβησης όσο και μέσα από την προσωπική του πορεία ως πραγματικός Επαγγελματίας του χώρου με συνέπεια και αγάπη.

Ξεκίνησε, κάνοντας τα πρώτα του βήματα,  στο πλευρό του πατέρα του  Κων/νου Πολίτη, στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και σταδιακά ανέλαβε, συνέχισε και ανέπτυξε τη δραστηριότητα. Υπηρέτησε το θεσμό με ανοιχτό πνεύμα και ήταν από τους λίγους που στη δεκαετία του 1990 έκανε πράξη με τους φίλους και συνεργάτες του, την έννοια της συνέργειας και της σύμπραξης, με τη δημιουργία της AllRisk,αποδεικνύοντας στην πράξη αυτό που λέμε στην αγορά μας ότι η Ασφάλιση είναι η Τέχνη του Μαζί, πιο επίκαιρο όσο ποτέ.

Υπηρέτησε τον κλάδο με παρρησία και σεβασμό αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα στην αγορά αλλά και  μια σοβαρή παρακαταθήκη  στην τρίτη γενιά που θα συνεχίσει  το έργο του. Τη Βίλλυ Πολίτη, που η οικογένειά της, από την Απόλλων θα σταθεί δίπλα της σε ότι και εάν χρειαστεί.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε το θετικό του αποτύπωμα να αποτελέσει δύναμη για την οικογένειά του, που συνεχίζει το έργο του.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο και ευχόμαστε  στα παιδιά του και όλη του την οικογένεια  να παραμείνουν ενωμένοι ώστε να απαλύνουν μέσα από τη συντροφικότητα την απώλειά του.

θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας αλλά και στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να συνεργαστούν και να συμπορευθούν μαζί του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη!

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics