Credit Agricole – Euroins σε Χρηματιστήριο και Εποπτικές Αρχές

Έκλεισε η συμφωνία αγοράς της Credit Agrocole Life με τους εκπροσώπους των αγοραστών -EUROINS- και των πωλητών -Γάλλων- να έχουν επί της αρχής καταλήξει στην μεταβίβαση-εξαγορά της εταιρείας ως πακέτο με χαρτοφυλάκια και εργαζόμενους να οδηγούνται στα "ν

Έκλεισε η συμφωνία αγοράς της Credit Agrocole Life με τους εκπροσώπους των αγοραστών -EUROINS-  και των πωλητών -Γάλλων- να έχουν επί της αρχής καταλήξει στην μεταβίβαση-εξαγορά της εταιρείας ως πακέτο με χαρτοφυλάκια και εργαζόμενους να οδηγούνται στα "νέα χέρια".

Ωστόσο υπάρχει και σχετική χρονοκαθυστέρηση καθώς η εξαγορά υπόκειται σε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις των χρηματοπιστωτικών εποπτικών αρχών.

Τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και οι εποπτικές αρχές της γείτονος χώρας έχουν λάβει τα σχετικά στοιχεία και προχωρούν στις  λεπτομέρειες εφαρμογής τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην διαδικασία εντάσσονται και οι Χρηματιστηριακές Αρχές καθώς η EUROINS είναι εισηγμένη εταιρεία η οποία ενημερώνει για τις εξελίξεις του νομικού προσώπου το Χρηματιστήριο Σόφιας στο οποίο και διαπραγματεύονται οι μετοχές της.

Σημαντικό γεγονός σε επίπεδο πληροφοριών είναι πώς εκπρόσωποι του γαλλικού ομίλου ενημέρωσαν τους εν Ελλάδι εργαζόμενους ότι θα συνεχίσουν μαζί με τις ασφαλιστικές εργασίες να στηρίζουν την δραστηριότητα της εταιρείας γεγονός ενθαρρυντικό για τα πρώτα βήματα του βουλγάρικου ομίλου στην ελληνική αγορά.

Γιάννης Βερμισσώ

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics