250 αθλητές της MetLife στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

«Τρέχουμε με Ψυχή» ήταν το σύνθημα των δρομέων της MetLife που συμμετείχαν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

«Τρέχουμε με Ψυχή» ήταν το σύνθημα των δρομέων της MetLife που συμμετείχαν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή  9 Νοεμβρίου 2014. 

Οι αθλητές της MetLife, που ξεπέρασαν τους 250, συμμετείχαν στις διαδρομές των 5, 10 και 42 χλμ., αναδεικνύοντας  τη θέληση και τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή τους σε διαχρονικές αξίες, όπως η αλληλεγγύη και η κοινωνική  συνείδηση.

Η συμμετοχή της MetLife στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο είχε έναν ιδιαίτερα σημαντικό ανθρωπιστικό σκοπό, που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Για κάθε ένα χιλιόμετρο διαδρομής των συμμετεχόντων στον αγώνα, η MetLife ενισχύει με το ποσό των 10€ το πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ, που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis. Το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σημάδια της ανεπάρκειας στη σίτιση, αλλά και να προαγάγει την υγιεινή διατροφή σε μαθητές. Στόχος του προγράμματος είναι αφ’ ενός να παρέχει καθημερινά σε όλους τους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν ένα δωρεάν μικρό, υγιεινό γεύμα και αφ’ ετέρου να τους ενθαρρύνει να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες, που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

Με γνώμονα την ενίσχυση αυτής της μεγάλης προσπάθειας, η MetLife είχε απευθύνει ευρύ κάλεσμα σε όλο το διοικητικό προσωπικό της και το δυναμικό πωλήσεων, καθώς και σε πολλούς εξωτερικούς της συνεργάτες. Μάλιστα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων της MetLife στην Ελλάδα,  προσκλήθηκαν και εργαζόμενοι της εταιρείας από άλλες χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, για να συμβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους στον σημαντικό αυτό σκοπό.

Η ανταπόκριση όλων ήταν τεράστια, αποδεικνύοντας το μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εταιρείας, τόσο σε τοπικό, όσο και διεθνές επίπεδο, αλλά και τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να συνεργάζονται με τη MetLife. Δυναμικό παρών στην ομάδα έδωσε και η Διοίκηση της εταιρείας με τη συμμετοχή τόσο του κ. M. Khalaf, President, Europe, Middle East & Africa, όσο και του κ. Δ. Μαζαράκη, Αντιπροέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της MetLife στην Ελλάδα.

Μετά τον τερματισμό, η MetLife είχε διοργανώσει ειδική εκδήλωση για τους αθλητές της, προκειμένου να τους επιβραβεύσει για τη δυναμική τους προσπάθεια και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους σε αυτόν τον σημαντικό ανθρωπιστικό σκοπό.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics