“Το ΕΕΑ συνεχίζει να στηρίζει πανελλαδικά την ασφαλιστική διαμεσολάβηση”

Αναφορές στο κρίσιμο θέμα της επαναπιστοποίησης και την συνεχή στήριξη του  ΕΕΑ στους διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα  σε θέματα που αφορούν την κατάρτισή τους, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου κατά το χαιρετισμό του σε πρόγραμμα εκπαίδευσης που εκπόνησε η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ανταποκρινόμενη στην σχετική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου.

 Ο πρόεδρος του ΕΕΑ εξήγγειλε ότι το επιμελητήριο θα συνεχίσει να προσφέρει σε πανελλαδικό επίπεδο εκπαιδευτική στήριξη σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ενώ θα στηρίξει με ειδικές δράσεις και την ψηφιακή  γνώση των επαγγελματιών του κλάδου ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Ακόμη είπε για την παρούσα πρωτοβουλία που αφορά την επαναπιστοποίηση του 2020, πώς οι επαγγελματίες από την περιφέρεια ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον ξεπερνώντας τις προβλέψεις συμμετοχής και αυτό δίνει έναυσμα για μια συνέχεια ακόμη πιο ισχυρή που θα δώσει την δυνατότητα στους επαγγελματίες που βρίσκονται μακριά από την Αθήνα να υποστηριχθούν.

Επίσης ο κ. Χατζηθεοδοσίου πραγματοποίησε αναδρομή:  κάνοντας αναφορά στην καθοριστική «νίκη» το κλάδου να ενταχθεί στους πληττόμενους, στ ην απολαβή των 800 ευρώ, στην επιδότηση ενοικίου, στην «επιστρεπτέα».

Επισήμανε και τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και βρίσκονται σε εξέλιξη όπως η συμμετοχή της στα προγράμματα ΕΣΠΑ, επιδοτήσεων, και  σε άλλα σχετικά που αφορούν την ευρύτερη στήριξή της σε θέματα εκσυγχρονισμού διαδικασιών, υιοθέτησης νέας τεχνολογίας κ.α.

Τόνισε ότι ο κλάδος αναμένει τα αποτελέσματα των εισηγήσεων των αρμοδίων στις Βρυξέλες τα οποία και θα δώσουν το πράσινο φώς για την ένταξη των ΚΑΔ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στα προγράμματα ΕΣΠΑ περιόδου 2021-2027.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στην πρόθεση στήριξης των μελών του ΕΕΑ οπότε και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ώστε να αποκτήσουν site και eshop καθώς και την παροχή προγραμμάτων elearning που θα συντελέσουν στην επιμόρφωσή τους.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics