8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, με την υποστήριξη του myZen

Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, προσφέροντας θέαμα και έντονες στιγμές συγκίνησης σε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις απλές και ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η Groupama Ασφαλιστική και το online κανάλι ασφάλισης αυτοκίνητου της, myZen.gr, στάθηκαν στο πλευρό της ελληνικής VE2 Rally Team.

Με οδηγό και συνοδηγό αντίστοιχα τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη, η VE2 Rally Team κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων που συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους δυσκολότερους των τελευταίων ετών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη τη χώρα και άλλαξαν άρδην τις συνθήκες του οδοστρώματος, καθιστώντας το εξαιρετικά ολισθηρό και λασπωμένο. Ωστόσο, το πλήρωμα της VE2 Rally Team κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να ανέβει στη ράμπα του τερματισμού.

Η μηχανική βλάβη, η οποία προέκυψε στο τιμόνι του οχήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους, δεν πτόησε τους έμπειρους οδηγούς της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα μέχρι τη γραμμή τερματισμού στη Λαμία, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η Groupama Ασφαλιστική και το myZen.gr, υπερήφανοι υποστηρικτές της VE2 Rally Team, συγχαίρουν τους οδηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, με την κατάλληλη προετοιμασία, τα εμπόδια και οι πιο αντίξοες συνθήκες μπορούν να υπερνικηθούν.

 

 

Σχετικά με τη Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €175,9 εκ. το 2022, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής -οι 309 εργαζόμενες και εργαζόμενοι- αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics