Ανοίγει τις πύλες της η 84η ΔΕΘ

Εκκίνηση για την 84η ΔΕΘ –  το Σάββατο 7 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 – με σειρά καινοτόμων και επιχειρηματικών ιδεών αλλά και καθημερινές εκδηλώσεις, συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες, δράσεις και δρώμενα για κάθε ηλικία.

Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με τη συμμετοχή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας, είναι στην ημερήσια ατζέντα.

Η Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ινδία. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προηγούμενη φορά που είχε τιμηθεί ξανά η χώρα της Ινδίας από τη ΔΕΘ και στο μεταξύ έχουν εδραιωθεί άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Φέτος η Νέα Ινδία αναλαμβάνει τη σκυτάλη και παρουσιάζει καινοτόμες τεχνολογίες για στις παραδοσιακού τύπου επιχειρήσεις υφαντουργίας της και για εταιρείες τεχνολογίας, της φαρμακοβιομηχανίας, ακόμα και αεροδιαστημικής.

Σημαντικό επίσης είναι το ειδικό τμήμα των start ups και η διασύνδεσή τους με τις ελληνικές start ups που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Ακολουθεί video για την 84η ΔΕΘ:

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics