Από όλη την Ελλάδα ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στην «επαναπιστοποίηση 2020» που στηρίζει το ΕΕΑ

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση της  Περιφέρειας στην επαναπιστοποίηση 2020 του ΕΕΑ

Εντυπωσιακή, με ευδιάκριτη την συμμετοχή περίπου 300 επαγγελματιών από την Περιφέρεια  ήταν η ανταπόκριση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην πρωτοβουλία του ΕΕΑ να στηρίξει τα μέλη του κλάδου όλης της χώρας να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες ώρες επαναπιστοποίησης του 2020 .

Επαγγελματίες από Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κοζάνη, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Θεσπρωτία, Άρτα, την Πελοπόννησο, την Στερεά, τα Δωδεκάνησα, τα Ιόνια νησιά, την Κρήτη και από πολλές άλλες περιοχές εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας συμμετοχή στα προγράμματα που χρειάζονταν για την ολοκλήρωση της επαναπιστοποιησής τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχών ανήλθαν σε περίπου 600 με σχεδόν τις μισές να προέρχονται από την περιφέρεια.  Η δηλώσεις εξελίχθηκαν με σταθερό ρυθμό και όπως διαφαίνεται εάν υπήρχε χρονικό περιθώριο ο αριθμός τους θα αυξανόταν ακόμη περισσότερο. Το θέμα αντιμετωπίστηκε από το ΕΕΑ και γι΄αυτό και δόθηκε και η μία εβδομάδα παράταση (έως 7 Δεκεμβρίου).

Η υψηλή συμμετοχή καταδεικνύει όπως αναφέρει ο Γενικός  Γραμματέας του ΕΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης, κ. Δ. Γαβαλάκης την αξία της πρωτοβουλίας, και επιβεβαιώνει την  ενέργεια του ΕΕΑ που αποσκοπεί στην στήριξη των μελών του κλάδου.

Ήδη τα προγράμματα με την στήριξη των ασφαλιστικών εταιρειών : Ατλαντική, Eurolife, Groupama και Interamerican, «τρέχουν» και οι επαγγελματίες που τα παρακολουθούν συμπληρώνουν ώρες καθώς είναι απαραίτητο στοιχείο όπως και το συμβόλαιο ασφάλισης αστικής ευθύνης για την ανανέωση της άδειάς τους.

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics