ΑΧΑ: Εκδήλωση βραβεύσεων για την Περιφερειακή Διεύθυνση Ντακόλια

Την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των Συνεργατών με τις μεγαλύτερες επιτυχίες πραγματοποίησε η Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον κ. Σπύρο Ντακόλια για το 2014.

Την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των Συνεργατών με τις μεγαλύτερες επιτυχίες πραγματοποίησε η  Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον κ. Σπύρο Ντακόλια για το 2014.


Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Αθήνας, της Πάτρας, της Ρόδου, του Ναυπλίου και της Λευκάδας.

Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα του κ. Ντακόλια, ο οποίος τόνισε τη σημαντική δουλειά που έγινε από τους Συνεργάτες και τα αποτελέσματα που πέτυχαν χάρις σε αυτή. Παράλληλα έκανε αναφορά στο τριετές πλάνο που έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη της Διεύθυνσης, τόσο σε νέους Συνεργάτες όσο και σε γεωγραφική επέκταση, με απώτερο σκοπό την αύξηση των παραγωγικών αποτελεσμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ κ. Ερρίκος ΜοάτσοςΟ Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ κ. Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στο ισχυρό ενδιαφέρον της εταιρείας να στηρίζει το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών της, επισημαίνοντας ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ο νέος κανονισμός πωλήσεων και τα νέα βελτιωμένα προϊόντα της Εταιρείας. Ο κ. Μοάτσος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με τα πολύ καλά αποτελέσματα της ΑΧΑ συνολικά για το 2014.

Ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής κ. Νίκος ΣακελλαρίουΑπό πλευράς του ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής κ. Νίκος Σακελλαρίου έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2015, ανέλυσε τις μεγάλες αλλαγές στον κλάδο, ανέπτυξε τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας και δήλωσε σίγουρος πως για μία ακόμα χρονιά, οι συνεργάτες θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto DiGiorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματά τους, ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2015.

Ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto DiGiorgio

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα κατά σειρά το 2014, οι Συνεργάτες:

 

  1. Καθολική Σπάρταλη – Γραφείο Ρόδου.
  2. Κυριάκος Ξένος – Γραφείο Αθήνας.
  3. Δημήτρης Αγγελόπουλος – Γραφείο Αθήνας.
  4. Φωτεινή Χριστοπούλου – Γραφείο Πάτρας
  5. Αμαλία Καινούργιου – Γραφείο Αθήνας.
  6. Στέλλα Ζουλινάκη – Γραφείο Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι κύριοι: Λυκούργος Πέτροβας (Διευθυντής Λειτουργιών),  Παναγιώτης Καυκάς (Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου), Χαράλαμπος Αναστασιάδης (Διευθυντής Marketing & Ανάπτυξης Προιόντων), Χρήστος Κουτσούκος (Διευθυντής Κλάδου Ζωής), Κώστας Λαγογιάννης (Επιθεωρητής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου), Βασίλης Αντύπας (Επικεφαλής Εκπαίδευσης και Γραμματέων Γραφείων Πωλήσεων), Γιώργος Φωκάς (από τη Διεύθυνση Υποστήριξης & Στρατηγικής Δικτύων Διανομής).

Μετά το τέλος των βραβεύσεων ακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Άκη Αγγελάκη πάνω στο θέμα «Ο Νόμος της έλξης των πωλήσεων».

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics