ΑΧΑ: Κοπή πίτας στο γραφείο Α. Φιλίππου στο Βόλο

Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας στο γραφείο του Αποκλειστικού Συνεργάτη της ΑΧΑ του κ. Απόστολου Φιλίππου στο Βόλο, με την παρουσία όλων των συνεργατών του κ. Φιλίππου.

Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας στο γραφείο του Αποκλειστικού Συνεργάτη της ΑΧΑ του κ. Απόστολου Φιλίππου στο Βόλο, με την παρουσία όλων των συνεργατών του κ. Φιλίππου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  την κοπή της πίτας και την ευλογία των παρευρισκόμενων από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Απόστολος Φιλίππου ο οποίος, πραγματοποιώντας τον απολογισμό των αποτελεσμάτων του 2014, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη για συνεχή προσπάθεια, αύξηση της δραστηριότητας και της παραγωγής, με πλήρη δέσμευση όλων στους στόχους για υψηλές παραγωγικές επιδόσεις και διακρίσεις κατά το 2015.

Ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto Di Giorgio συνεχάρη τους συνεργάτες του γραφείου για την προσπάθειά τους κατά το 2014 και ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Αποκλειστικού Δικτύου για το 2015. Αναφέρθηκε στις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν για τη χρονιά που έκλεισε, δίνοντας έμφαση στο νέο κανονισμό πωλήσεων, τα νέα βελτιωμένα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και τις ενέργειες που δρομολογούνται ή πρόκειται να δρομολογηθούν για το 2015. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του εξέφρασε την πίστη του ότι οι συνεργάτες του γραφείου θα επιτύχουν τους ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς  και ευχές απηύθυναν: ο νέος Διευθυντής Κλάδου Ζωής κ. Χρήστος Κουτσούκος και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων του γραφείου, κ. Γιάννης Γεωργίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης του Βόλου, όπου όλοι οι παριστάμενοι σε ζεστό κλίμα και χαλαρή ατμόσφαιρα είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις, δεσμευόμενοι ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για μία χρονιά με υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics