«Δράσεις ΕΕΑ υπέρ επαγγελμάτων και κλάδων στις οποίες μπορούν να συμβάλλουν όλοι»

 Πρόσκληση προς τα Σωματεία και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλης της χώρας να συμμετάσχουν στην πρόοδο του κλάδου καταθέτοντας στο ΕΕΑ προτάσεις-ιδέες  προς διάλογο απηύθυναν ο πρόεδρος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γ.Γ κ. Δ. Γαβαλάκης.

Χαιρετίζοντας το σεμινάριο Ανάπτυξης Σύγχρονων Τεχνικών και Μεθόδων Διαπραγματεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΕΑ με το ΕΙΑΣ για παροχή εκπαιδευτικής επιμόρφωσης στον κλάδο, ο κ. Χατζηθεοδοσίου  αναφέρθηκε σε σειρά πρωτοβουλιών του Επιμελητηρίου που αφορούν την στήριξη επαγγελμάτων  και κλάδων που εκπροσωπεί το ΕΕΑ με την ένταξή τους σε μέτρα ενίσχυσης.

Εξήγγειλε την εκκίνηση προγραμμάτων κατάρτιση των εργαζομένων,  και  τόνισε και την έμφαση που δίνει το ΕΕΑ στην τεχνολογία και την παροχή προς τα μέλη του δωρεάν υπηρεσιών ,τεχνογνωσίας, και υποδομών για να αναπτυχθούν τεχνολογικά και να εξελιχθούν σύγχρονα και αποτελεσματικά στην αγορά. Ο κ. Γαβαλάκης, εστιάζοντας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση κατέγραψε τις πρωτοβουλίες επιμόρφωσης των επαγγελματιών, ανακοίνωσε την κλαδική μελέτη την οποία ολοκλήρωσε το ΕΕΑ και θα την παρουσιάσει, αναφέρθηκε στην δρομολόγηση δράσεων ένταξης του κλάδου σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, και προανήγγειλε την δημιουργία ΤΕΑ για τον κλάδο.

Στο πλαίσιο αυτό επισημάνθηκε ότι υπάρχει η διεύθυνση insurance@eea.gr όπου ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να αποστείλει προτάσεις και  ιδέες που θα συντελέσουν στην εξέλιξη του κλάδου. Το σεμινάριο  χαιρέτισε και ο πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κ. Γ. Παϊκόπουλος ο οποίος κάλεσε δημοσίως όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να δώσουν «βροντερό παρών» στην προσπάθεια του ΕΕΑ το οποίο όπως είπε με όλες τους τις δράσεις και την παρουσία τους στην αγορά «χτίζει παράδοση».

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics