Εκπαιδευτικά Συνέδρια της MetLife στη Ρόδο και την Κρήτη

Τη Ρόδο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πρόσφατα οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος, στελέχη και εργαζόμενοι της MetLife, στo πλαίσιo Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της εταιρείας.

Τη Ρόδο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πρόσφατα οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος, στελέχη και εργαζόμενοι της MetLife, στo πλαίσιo Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της εταιρείας.

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Head of Face to Face Distribution Ελλάδος, ο κ. Κ. Δερβεντζής, Head of Agency και ο κ. Γ. Αναστόπουλος, Head of Direct Sales Force.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, με τα πέτρινα τείχη και τη μοναδική αρχιτεκτονική της. Το φημισμένο Castello, που ήταν κάποτε τόπος διαμονής των ιπποτών, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Ρόδου και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής που αποπνέει.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο, οι συνεργάτες της MetLife ταξίδεψαν μέχρι τη Σύμη, όπου γνώρισαν τις ομορφιές του νησιού, ενώ ξεναγήθηκαν στον Πανορμίτη, όπου βρίσκεται η εκκλησία του Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Παράλληλα, οι προγραμματισμένες Συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποτέλεσαν για όλους μια μοναδική ευκαιρία για μια εποικοδομητική ανταλλαγή επαγγελματικών εμπειριών, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας στην καθημερινή δραστηριότητά τους.

Στις ομιλίες τους, τόσο ο κ. Δ. Μαζαράκης, όσο και ο κ. Γ. Ζερβουδάκης έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των εργασιών της MetLife. Γνώμονα όλων των ενεργειών αποτελεί πάντοτε η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, που υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου προς τους ασφαλισμένους της.  Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και διεξοδική συζήτηση σε θέματα Πωλήσεων από συνεργάτες του Παραγωγικού συστήματος.

Το ταξίδι στη Ρόδο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά ταυτόχρονα και να αποκομίσουν νέες ιδέες και να θέσουν έτσι τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες.

 

“EMEA RISING STARS” στην Κρήτη

 Επίσης η MetLife διοργάνωσε πρόσφατα στην Κρήτη το Εκπαιδευτικό Συνέδριο “EMEA Rising Stars”, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων από 17 χώρες της Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ) συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

To Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Regional Head, Eastern & Southern Europe, καθώς και άλλα στελέχη της Διοίκησης της MetLife σε επίπεδο Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, οι 200 εκπρόσωποι του Δυναμικού Πωλήσεων της MetLife που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας σε όλη την Περιφέρεια της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα πωλήσεων με έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων ήταν και μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, που μάγεψε τους επισκέπτες. Τόσο ο τόπος, όσο και η φιλοξενία των ανθρώπων προσέφεραν μια αξέχαστη εμπειρία στους συνεργάτες της MetLife, που επέστρεψαν από την Κρήτη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics