ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Διεκδικεί νέες πρωτιές -Ενισχύει το Agency- Φέρνει καινοτομίες σε προϊόντα, παροχές, υπηρεσίες και τιμές..

του Γιάννη Βερμισσώ

Διαβεβαιώσεις για το ανθρώπινο δυναμικό, δηλώσεις για υψηλές προοπτικές, έτοιμα σχέδια για υλοποίηση, αισιοδοξία και βεβαιότητα για  καλύτερο μέλλον περιέβαλαν την μεγάλη εκδήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Golf της Γλυφάδας. Κατά την διάρκειά της  αποδόθηκαν βραβεύσεις στους συνεργάτες, και δόθηκε από την διοίκηση στίγμα προθέσεων για την συνέχεια. Ο  διευθύνων σύμβουλος κ. Στ. Κωνσταντάς ήταν αυτός που ανέλαβε να μεταφέρει τα μηνύματα και να περιγράψει το “κλίμα” εντός του οποίου άνθρωποι και  υποδομές θα φέρουν την Εθνική σε μια υψηλότερη θέση. Όπως τόνισε  “η Εθνική κουβαλάει μέσα της όλη την Ελλάδα” ενώ από το περιεχόμενο της ομιλίας του στο 37 Συνέδριο Πωλήσεων προέκυψε ότι:

  • η αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης CVC) αποτελεί ευκαιρία για να ηγηθεί η εταιρεία.
  • το agency αποτελεί “όπλο” και θα ενισχυθεί.
  • το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί μέρος της προσπάθειας ανόδου στην κορφή.
  • θα δημιουργηθούν νέα έξυπνα και καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα.
  • θα ενισχυθούν οι παροχές των προϊόντων και θα βελτιωθεί η σχέση ποιότητας -τιμής.
  • θα ενισχυθούν και οι υποδομές και θα εξελιχθεί η ψηφιοποίηση
  • θα δημιουργηθεί -προφανώς-νέος πιο αναπτυξιακός κανονισμός

Τα νέα υψηλόβαθμα στελέχη όπως ο κ. Τ. Αναστασίου,  σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις  “μετέδιδε” ,όπως και ο κ. Α. Χρηστίδης κατά πληροφορίες, την τεχνοκρατική αντίληψη που η εταιρεία εισάγει με μεγαλύτερο βαθμό από το παρελθόν όπως και τις προθέσεις παροχής ωθήσεων στις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Με υψηλή αισιοδοξία και ο επικεφαλής των πωλήσεων ο κ. Μιχάλης Τάτσης, καταγράφει ανάπτυξη μέρα με την ημέρα και προχωρεί σε ακόμη υψηλότερες διεκδικήσεις. Το ίδιο και ο Γιάννης Σηφάκης μέσα από μια σειρά δράσεων εξωστρέφειας, ενίσχυση της κοινωνικής παρουσίας της εταιρείας, ανάδειξή της.. Όλοι μαζί συντεταγμένοι στα σχέδια του νέου μετόχου τα οποία ξεκινούν να υλοποιούνται. Και ο κ. Ηρ. Δασκαλόπουλος και τόσα άλλα στελέχη κάθε βαθμίδας που συνομίλησε το insuranceeea.gr απέδωσαν για την εταιρεία την ίδια δυναμική προοπτική.

Σε αυτό το πλαίσιο, με περισσή αισιοδοξία, και εκατοντάδες ανθρώπους, η εκδήλωση στο σύνολό της διακρίθηκε από ευφορία, αισιοδοξία και προσδοκίες για επόμενες καλύτερες ημέρες.

Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ: Οι άνθρωποι των πωλήσεων θα μας οδηγήσουν στην κορυφή

Ανάμεσα στα όσα ανέφερε εισαγωγικά ο διευθύνων σύμβουλος  ενδεικτικά είπε το εξής μεταφέροντας σταθερότητα στο ανθρώπινο δυναμικό:   «Σε αυτή τη νέα ιστορική σελίδα μας, οι άνθρωποι των πωλήσεων καλούνται να γίνουν μέρος της συνολικής προσπάθειας, να οπλιστούν με τα καλύτερα της εταιρείας και να μας οδηγήσουν στην κορυφή. Όπως και να μετράει κανείς την κορυφή. Είτε με τον συνολικό όγκο παραγωγής ασφαλίστρων, είτε με τα συνολικά κέρδη, είτε με τους δείκτες οικονομικής ευρωστίας και φερεγγυότητας. Σε κάθε μια από αυτές τις κορυφές, οι άνθρωποι μας οδηγούν. Αυτοί που θέτουν υψηλούς στόχους, αυτοί που τολμούν, αυτοί που επιτυγχάνουν».

Κ. ΡΟΚΑΣ: Θα στηριχθούν άνθρωποι και δομές

Να αναφερθεί ότι σημαντικά στοιχεία και “βάρος” στην εκδήλωση έδωσε η ομιλία του  managing director του CVC κ. Κ. Ρόκα  διότι μετέφερε πως ο βασικός μέτοχος της Εθνικής Ασφαλιστικής προτίθεται να στηρίξει το ανθρώπινο δυναμικό της και το δίκτυο πωλήσεων. Μεταξύ αυτών που είπε είναι : «Είμαστε εδώ με μεγάλη χαρά για το ό,τι έχει καταφέρει τα τελευταία 131 χρόνια η Εθνική και ακόμα περισσότερο για αυτό που πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορεί να καταφέρει. Είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, ιδιως όταν δει κανείς όλα τα στοιχεία μαζί, ξεκινάει από την εμπιστοσύνη, από την αξιοπιστία, και φυσικά ένα πολύ υψηλό ανθρώπινο δυναμικό. Και αυτά είναι πράγματα που οδήγησαν και εμάς να επενδύσουμε στην εταιρεία. Δεν είναι μόνο τα νούμερα αλλά και πράγματα που είναι πιο δύσκολο να φτιάξεις που είναι το ανθρώπινο δυναμικό, η ιστορία και η εμπιστοσύνη. Μαζί με το management είμαστε δεσμευμένοι να υποστηρίξουμε το δίκτυο της Εθνικής, την ομάδα που θα καταφέρει τους στόχους. Θα επενδύσουμε στην τεχνολογία, σε καινούργια προϊόντα.. Το δίκτυο των πωλήσεων είναι πολύ βασικό και στην ιστορία και στο μέλλον της εταιρείας. Έτσι θα μείνει η Εθνική η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδας και θα μπορέσει να πετύχει ένα δυναμικό μέλλον».

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics