Ετήσια Κάρτα ΟΑΣΑ 2020

 Η Ομοσπονδία από κοινού με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους  να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την  αγορά Ετήσιας Κάρτας (Με ισχύ 1/3/2020– 29/2/2021).  

 Α.  Οι ετήσιες κάρτες θα είναι δύο τύπων:

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί). Με τιμή 281€

ΔΕΝ ισχύουν : στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Λεωφορεία (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου) Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και Προαστιακό (στο τμήμα του προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο). Με τιμή 417€

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Β. Η ΟΑΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

 Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα). Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ή που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΟΕ – ΟΑΣΕ.

 Γ. ΟΙ σύλλογοι πρέπει  μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2020 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και να ορίσουν τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ που θα έχει την επαφή με την ΟΑΣΕ.

Στις επιχειρήσεις όπου δεν υπάρχει Επιχειρησιακός Σύλλογος, θα πρέ­πει να οριστεί το ποιος που θα αναλάβει να συγκεντρώσει τις αποδείξεις κατάθεσης  του ποσού αντίστοιχα και να τα προσκομίσει στον ΣΥΑΕ.

Για την παραλαβή,  των συγκεντρωτικών καταστάσεων και των αποδείξεων κατάθεσης του ποσού από τους Συλλόγους και τις Επιχειρήσεις, αλλά και τη διακίνηση των Καρτών την ευθύνη θα έχει από την ΟΑΣΕ, η κ. Βούλα Προβίδα  (Τηλ. 210 3616572, φαξ 210 3647284).

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα παραλαμβάνονται μετρητά. Τα χρήματα θα κατατίθενται στον τραπ. Λογ/σμό της ΟΑΣΕ  στην Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ :  6002-010906-622  ΙΒΑΝ  :  GR70 0171 0020 0060 0201 0906 622

Δ. Όσοι έχουν ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική τους κάρτα, σε μεταγενέστερη ημερομηνία (δηλαδή μετά την 1η Μαρτίου), για να τύχουν της έκπτωσης θα πρέπει να καταβάλουν το ισόποσο ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ και θα ενεργοποιούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο μετά τη λήξη του.

Ε. Οι Σύλλογοι υποχρεούνται ΜΕΤΑ το πέρας της συλλογής των χρημάτων, να στείλουν ηλεκτρονικά στην ΟΑΣΕ αντίγραφο καταθετηρίου με το ισόποσο στο λογαριασμούς της ΟΑΣΕ. Μαζί με το καταθετήριο, θα πρέπει να αποσταλούν με email στην ΟΑΣΕ ηλεκτρονικά αρχεία τύπου excel  το οποίο επισυνάπτεται στην ανακοίνωση

 Ζ. Παρακαλούμε συμπληρώστε το συνημμένο αρχείο με τα στοιχεία των συναδέλφων. Oι αριθμοί των καρτών πρέπει να εισαχθούν αυτούσιοι χωρίς σημεία στίξεως (αποστρόφους , κενά κλπ). Είναι μορφοποιημένο κατάλληλα ώστε να πάρει αυτούσιο το νούμερο. Για τον τύπο των εισιτηρίων συμπληρώστε το αντίστοιχο νούμερο, ήτοι:

  1. ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ 365 ΗΜΕΡΩΝ                                               281,00€
  2. ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 365 ΗΜΕΡΩΝ 417,00€

ΟΛΕΣ οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα διανεμηθούν ΜΟΝΟ μέσω των Επιχειρησιακών Σωματείων και του Κλαδικού Συλλόγου ΣΥΑΕ.  

Συνημμένο αρχείο:

Αντίγραφο του ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ 1’3’20 EXCEL

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics