Εξαιρετικά ενδιαφέρον και το 2ο Webinar για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με θέμα «Ανάλυση συμπεριφοράς»

Με ένα εξαιρετικά χρήσιμο για την εποχή σεμινάριο συνεχίστηκε η σειρά των webinars που προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών – Ε.Ι.Α.Σ.. Όπως είναι γνωστό η πανδημία έχει μεταβάλει την πραγματικότητα – κανονικότητα που ζούμε με αποτέλεσμα την μεταβολή της συμπεριφοράς των ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια του τρίωρου webinar η εισηγήτρια κ. Νατάσα Τομαρά, ειδική του Marketing, του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, παρουσίασε το σεμινάριο «Ανάλυση Συμπεριφοράς, Άλλο ο άνθρωπος, άλλο η συμπεριφορά του».

Παρέθεσε συγκεκριμένα παραδείγματα διαχείρισης της συμπεριφοράς των συνεργατών και των πελατών, ειδικά σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που ζούμε όλοι οι επαγγελματίες, αλλά ειδικότερα οι επαγγελματίες του Κλάδου της Ασφάλισης.

Το webinar χαιρέτησε ο Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις υποστηρικτικές δράσεις του ΕΕΑ για τον Κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και την συνέχιση των σεμιναρίων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τον συντονισμό του σεμιναρίου πραγματοποίησε το μέλος του ΕΕΑ κ. Γιώργος Φλωράς.

Ο κύκλος των webinars ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 και ώρα 16.00 – 19.00 με το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Αποτελεσματική Οργάνωση και Αξιοποίηση Χρόνου , Time Management με εισηγήτρια την κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics