Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέος Διευθυντής του καταστήματος Λαμίας ο Χρ. Γαληρόπουλος

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε πρόσφατα ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς. Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Γαληρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος με έδρα τη Λαμία και δραστηριότητα στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσ

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε πρόσφατα ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς. Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Γαληρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος με έδρα τη Λαμία και δραστηριότητα στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία.

Ο κύριος Γαληρόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς η ασφαλιστική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το έτος 1989. Στόχος της εταιρείας, με τη συγκεκριμένη συνεργασία, είναι η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Κεντρική Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρώτο 3μηνο του 2015 έχουν προσχωρήσει στην εταιρία 192 νέοι συνεργάτες με το σύνολο των Ασφαλιστικών Συμβούλων που συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη να ανέρχεται πλέον στις 5000.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία, στη χρήση 2014, σημείωσε αύξηση όλων των οικονομικών της μεγεθών, με τα προ φόρων κέρδη να διαμορφώνονται στα 15,1 εκ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics